About

Tuesday, November 12, 2013

.: Inner MagiC & RuMah ! :.

As salam..

Salam Hari Selasa
jangan ada yang meluat sudaah.. hari ni nak interframe ni..
1. interframe diri
2. interframe rumahku syurgaku 
haha..

eh, ini special request ni..katanyee.. =P
atas permintaan la kononnye ye..
haha..
seperti tajuk tu.. mama ber Inner Magic..
hasil order'an sama Yana@ Masya
beli 4, tapi cuma try 2 kaler setakad hari ni..
selesa, suka.. ^_^
cuma koleksi shawl terhad..
haih, ini yang nak kena menambah koleksi shawl lagi ni..ahaks..
baik punya alasan kan..
puas dah dengar en abahnye membebel, asyik2 beli tudung ajer.. =P

hari tu, Yana minta up dalam blog kalau dah cuba inner magic yang dia belikan ni..
hehe.. so, kira atas permintaan lah ni
akak tunaikan..=P

kejadian : hari sabtu, sebelum gerak keluar pergi ke Nilai

sempat jugak minta en abah snapkan..lalala..selesa dipakai ^_^.. macam perasan cun jer..macam comel jer..haha.. =P
pose dengan anak pulak lah.. 
akeem kena paksa bergambar, beginilah jadinya~


buat muka geram, tak puas hati..hehe~
Tq Yana tolong belikan..
kakak is suka.. ^_^

alang-alang tu, abadikan terus hasil jengukan kami pada hari sabtu tu
mana lagi kalau dah ke nilai ni..
jengok progress rumah la..
bulan-bulan dah start potong bayaran rumah ni..
(genap 24bulan selepas sign agreement S&P)
nak jugak tau, sampai mana dah progress rumah kan..
patut dah dapat kunci pun..alahai..

jengokan kali ni, Alhamdulillah..macam dah siap sepenuhnya..
cuma tinggal air, api belum masuk lagi, dan jalan belum tar sepenuhnya..
In Sha Allah.. moga dipermudahkan.. Amin..

pose dengan si abang pulak depan rumah~

adoiii...bila agaknya boleh menetap disini ni.. teruja rasa hati ini..hehe ^_^
adik mana time ni?
dia ketiduran da.. lena sungguh~
In sha Allah..moga segalanya dipermudahkan..
Amin... 

terima kasih sudi membaca..~

16 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Memang comel pun..^^
Tak lama lagi dah boleh pindah tu.. InShaa Allah..moga dipermudahkan segalanya..!

AfRiNaHaRiZ said...

wa....santeknya umah....nilai area mne?? ade gak auntie saya dduk kat nilai 1 tu...mne tau kalo singgah nilai 3, boleh g uma mamalieyna skali ke... :))

mamaRIFQY said...

Mmg comel pon. Na x pandai nak pakai shawl.. Haahaha.... Sian kan? Nak belit pon xreti tauu

mamaRIFQY said...

Na ni mmg xpandai nak pakai shawl kak eina !! Kesiannn

Maria Firdz said...

dok teringin nk beli gak inner magic, ntah bila la kesmpaian.. hehe...

by the way.. lebih kurg sama luas aje rumah kita ni.. tpi sama juga situasi... blum duduk lagi rumah sndiri..

@e_da said...

inner magic mmg best.. sy pakai jd anak tdung.. pakai bawal elok je terletak.. tak senget2.. hihi

eima said...

kira ok siap juga dr terbengkalai kak ..... rasanye klu N9 air die cepat kot ...klu syabas mmg lama la...

Masya said...

cantik sgt kak warna ni... kalau kombinasi dgn kuning masterd pun cantik.. hihihihi....

Lily@MamaZaraZareef said...

best eh inner magic ni..tgk org pakai shawl tantek je. tp sndiri nak pakai tkt x pandai..huhu..nway,syoknye rumah dah siap!! :-D

kayyana said...

magic betul inner tu ye. hehehe.. seronoknye da ade rumah sendiri.. yana ni pun tengah cari rumah.. ade info hello yana ek akk.

Nafira usof said...

Comel lah Akak pakai inner Magic tuh. cantek jer bila pakai ngan shawl. nak cuba beli jugak lah inner magic nih. shawl pon zura x de lagi.. ade halfmoon shawl tuh jer nan sehelai. kikiki

Ct Norfatimah said...

cantik inner magic tuk nak jugak,nak jugak, wah cantik rmh bila dah siap d cat..hu..xsabar jugak nak mgecat rmh rwg bg santik mcm baru....

maszmadi said...

alhamdulillah, x lama lagi dah boleh duduk rumah tu...

Ms Haslina said...

amin, moga Allah permudahkan urusan rumah eina.amin.

wow beli sekali 4. hehehe.
pilih byk color sekali kan.

mummy_ayu said...

wah..dah siap dah, tak lama lagi dpt la kunci tu.. :-)

Cinta Cinta said...

letih sangat dah tu.. lene je tido..

wah tak lama dah boleh masuk rumah barulah..