About

Wednesday, October 23, 2013

.: WW : KeNangaN : KoLEj Ungku Omar, UKM BangI :.

As salam..

kemas-kemas rumah, jumpa ini..
kenangan semua ni...
3 tahun lebih duduk di kolej penginapan yang sama @ UKM, Bangi..


Sebahagian Kenangan Terindah dalam kehidupan kita adalah......

Zaman Study.. kan? ^_^

10 comments:

@e_da said...

kenangan kan... best

eima said...

ai tak de kad2 gini dulu belajar tak pandai ....

NzA said...

Sweet memori tu eina.

Ms Haslina said...

antara kenangan yg mendewasakan kita kan eina.

ch@ said...

alaaa memorablenya..best.
isk, kita punya ada di mana ye? kena selogkar blk ni.

Lily@MamaZaraZareef said...

wow..banyaknye kad...sume masih simpan elok yek..kite punye ntah simpan mana2 ..hahahaha

mummy_ayu said...

setuju sangat...zaman belajar la yg paling best sekali.. :-)

kayyana said...

yup.. bile da keje ni mmg rindu sgt zaman study zaman bujang zaman hardcore belajar.. mmg best

Masya said...

maintaine jer mukak kak eina, klu muka kt mmg lain benooo ko hahahaha

Kenari Putih said...

Masih simpan ye koleksi sentimental value ni semua.. Saya masa zaman uni dulu, kad yg ada kad student je.. Lain2 kad cop akiviti kumpul point nak stay kat hostel.. Hehe