About

Friday, October 25, 2013

.: WetWorld Shah Alam : Part 1- LokasI CeTek :.

As salam..

Salam Hari Jumaat ...

wordless je boleh hari ni..
sebab nak tempek piccas more n more.. hehe..
cerita ke wetworld shah alam hari minggu yang lalu2x

ramainye umat manusia..
apapun, enjoyyy !
layan gambar part 1 dulu di air cetek
sesuai untuk anak-anak bermain..
layan...
siap bawa ball si abang tu..

ini betul2 depan pintu masuk je ni.. terus kawasan air cetek..

gitu aje si abang, belum panas kan..baru sampai..hehe~


mama & akeem.. pondok belakang tu, kena bayar tau, rm50 kalau tak salah


ini kawasan masuk ke depan sikit, dalam sikit, pergi kali ni, tak sempat main ni..huu~

pondok comel..tapi ok jugak kalau dapat kan, takla berpanas bagi yang ada anak kecil

main air memang best!

akeem~


cakk !

2 beradik ni bukan berani sangat tu, setakad intai2 jer..apa da.. =P


dah mau keluar pun..

suasana kemeriahan~

layan anak main ball dulu..

si abah jer melayan~

dah puas lepak bahagian cetek ni
ajak anak-nak masuk ke dalam sikit
sebelum nak simpan kamera
kita snap-snap dulu apa yang patut

pintu gerbang nak ke bahagian seterusnya~



si abah dan si abang je turun bahagian ni
ramai sangat orang
lagi pula agak dalam
tak sesuai nak bawa adik masuk
so, jom kita gerak ke bahagian belakang lagi
...... next week la sambung ye..
tak sempat nak upload gambar..huu~

*kadar sewa locker RM5/ 1 token
kiranya, kalau nak ulang alik bukak tutup locker, kena la darab RM5 setiap kali itu
mahal kan.. tak user friendly betul part ni
so, kami ni.. snap-snap gambar dulu
then, pergi simpan kamera di locker dan main air puas-puas
kemudian sebelum balik
ambil kamera semula, snap-snap lagi kat port dalam nu pulak
kemudian terus balik..

*thanks sudi membaca... sambungan next week ye.. ada lagi gambar nya.. ^_^
happy weekend!

9 comments:

mummy_ayu said...

dah mcm2 ada kat sana, Ayu pernah gie sekali jer dulu..masa abis belajar kat UITM Shah Alam..gie ngan kengkawan.

Rizziela said...

wow bestnya
kat mana tu ek? berapa tiket dia

kayyana said...

mahal jugak da mcm sunway lagoon.. eh ye ke? hihi.. masuk ni kene byr tak kak?

Maria Firdz said...

seronoknya jenjalan dan berendam dalam air...

Ena said...

tu la kan.. simpan barang je pun.. amik rm1 cukup la kot.. ramai tu yg masuk tiap hari.. huhuhu..

Masya said...

ketat perauran skrg dulu okk jer... ermmm bnyk jgk berubah.. ada mcm gazeboo tu.. siap langsir lg.. dulu pg takda pun..

NzA said...

Wah seronoknya main air. Sejak 5f besar semua dh xnk ke tmpt2 mcm nie...huhuhu...

Nafira usof said...

dah lama dah zura x kesana.
memang selalu ramai orang kat sana kan~
harap2 ade lah peluang nak ke situ lagi~

LiLy @ MaMaQiStInA said...

wah..seronoknye bermandi manda...
Happy weekend eina..^^