About

Friday, October 11, 2013

.: saKi baKi - jaDi tuMpuaN :.

As salam..

Salam Jumaat yang mulia..

abadikan gambar-gambar balance semasa kenduri kahwin SIL lalu..
hee.. ada lagi rupanya, tempek saja..

budak yang jadi tumpuan setakad hari ni bila balik kampung..
adik akeem..
yelah dia paling kecik kan..
next year akeem jadi abang dah In sha Allah (sebelah en abah la)
sebab SIL, due bersalin pada December nanti..
hujung tahun ni, bertambah la seorang lagi sepupu mereka ... ^_^
tak sabar pula rasa...
sebelum ni, dua sepupu mereka sebelah en abah, adalah dua2 orang perempuan..
next ni, tak sure lagi.. ^_^

tempek balance gambarnyer..

masing masing berkerumun di pelamin.. dah selesai majlisnya~

mendapat ciuman sayang dari sepupunya..kak caca~

semua melayan dia.. suka la ... hakeem dikerumi sepupu, mak sedara sepupu (berbaju merah) dan anak-anak jiran

si abang yang rupa penat sungguh dah tu... tak tidur siang, bangun awal..huu~


sekian

.: Happy weekend ! :.
Ps. Semalam balik kerja sampai rumah jam 9mlm...fuuuh, hampir 3 jam di dalam kereta..gara2 jammed, hujan, dan banjir kecil.. fenaat...dgn peel si adik yang mengantuk, mintak susu, mintak puting..semua tak ada... budak ni, dia mengantuk memang cari puting, kalau tak ada buai...kesian..menangis bersungguh, dh pent stop la dia..huu.. dugaan...

10 comments:

ibuayu said...

mesti suka org asyik main dengan dia je..

Ct Norfatimah said...

tu la..sana sini tgk fb becerita jem smlm mmg truk...hu..sabar je la..nnt baby baru jgn ajar puting la..byk susah dr senang rasanya...tp klu dah terpaksa nak wat camnakn...

hakeem comei tu yg jadi tumpuan...

::NureeN:: said...

sat g abess la comot krusi pengantin tu hehee....

LiLy @ MaMaQiStInA said...

suka lah aqeem ramai yang layan dia...^^

eB said...

pengantin cilik tau :)
ala x mraser la eB nk mkn laksa eina yer . hu3

Lily@MamaZaraZareef said...

meriahnye akeem n kawan2..sepupu2 die ke sume tu eina..hope tk lame lagi akeem dpt adik btol la ye..moga rezeki eina plak peknen lg pasni..hihihihi..insyaAllah..

Nafira usof said...

sesekali dapat berkumpul memang meriah lah anak2 bermain yer..:)

salam Aidiladha buat akak sekeluarga..:)

eima said...

biasa la yg paling kecik paling dok pulun nk main kan ..

Cho Zila said...

memang betoi.. dahler tu comel pulak....

LYAfrina said...

amboi.. ramai y berkerumun adik tu