About

Thursday, October 3, 2013

.: canDid camEra di TaMan :.

As salam..

oooh minggu ni, banyak n3 tempek gambar anak-anak jerlah
gambar dah lama sebenarnya
so, meh kita abadikan selagi ada kesempatan

snap suka suka, sebelum gerak ke agenda beropenhouse @klang
rumah kawan ofis..
balik dari situ, ingat nak singgah Setia City Mall
boleh pulak anak-anak tertidur ontheway nak ke sana
cancel la, sebab kesian anak anak yang nampak penat sangat
kemudian, lalu I-city, Shah Alam
lalu jerlah, tak dapat singgah, lain kali mungkin..

layan photoshoot tak professional si mama
sementara tunggu si abah turun
melayan anak-anak main @playground sambil-sambil snap-snap

hakeem..

abang arif~
ajak naikkan dia ke buai~




adik tu, bukan diherannya camera yang tala ke dia
dia buat taktau jer
letih la memanggil..
so, candid sajalah ye~

rambut ditiup angin..nyaman~

my 2 heroes~


angin kuat betul..best`

layan mende alah ni pulak..haih dicabutnya kasut pulak..huu~

abang mesra camera, peace ~

last mainan sebelum bertolak..jalan jom~
bestnye kalau dapat singgah i-city..huu
snap dari dalam kereta.. lama tak pergi..sejak ada akeem ni, belum bawa dia ke sana~
sekian~ sesi tempek tempek gambar anak-anak 
terima kasih sudi singgah sini ^_^

12 comments:

mummy_ayu said...

seronoknya dua beradik nie main2..smart nya..baju sama jer.

Masya said...

candid lg omey gambar adik hihihi... ambang jugak yg mesra kamera...

pg fun fair ke kak?? amir pun sibuk mengajak pg fun fair

ZazaMyMoon said...

encemnya dua orang hero ni... hehe

Rizziela said...

Adik dah mcm org besar kan?
\

Tapi cantik2 gambar candid ni

Maria Firdz said...

seronoknya tgk aksi mereka berdua... :)

~Siti Hajar~ said...

Nmpk Abg Long lg lembut dr adik la eina...jgn nti abg dibuli adik sudah...

Adik ni klu skli tgk org ingat anak cina la eina...hehe

Nad MamaZN said...

Ala dh sampai klang xbgtau!

ros_reeza said...

Assalamualaikum.. Salam perkenalan dari Ros.. Ros singgah sini dan follow.. jemput ke blog Ros yer :)
seronok tengok gelagat budak-budak di taman mainan.. happy jer kan :)

eB said...

candid sbenarnyer yg plg best kan? sbb gmbr2 sumer moment...
eB nih dari Aerish sampai la Aerica mmg dh besa candid walopn org sellau tgk gambor2 tuh mcm drg tgk camera.... sbbnyer, eB tembak berkali2.... kdg2 sampai drg nyampah... he3...

Nafira usof said...

hensem lah hero berdua nih.. gebu2 jer.. geram nak geget2.

Imah Dinor said...

seronok la dua bradik tiap weekend abah bwk kuar ye...kami hu....byk abis masa d rmh..cuti ibu xsama la dgn cik ayah....

LYAfrina said...

Seronak snap pic ank2 sdg mbesarkan.. Pic eina sume lawo2