About

Thursday, October 31, 2013

.: buDak keCik maiN gaMe : Over ExciteD !! :.

As salam...

adooi la si adik ni..
sesekali pandai juga buat kelakar..
 aksinya mencuit hati betul..hehe~

budak-budak gitulah kan..

akeem.. first time diberi peluang main PS2 ni..
alkisahnya dah lama terperam tak main dah game PS2 ni..
susulan dari TV rosak, kemudian, leka bermain game tab dan HP saja..
terbiar sekejap PS2 ni..
ntah kenapa, si abah pulak boleh buat janji pada si abang arif ni..

pujuk punya pujuk, nak suruh potong rambut, macam-macam pujuk, semua pun tak jalan..
last2 janji, abah bukakan game bola kalau abang arif nak potong rambut..
ye.. budak tu ingat la janji dibuat si abahnye tu..
beberapa hari selepas sesi potong rambut
si abang baru teringat janji si abah..
dituntutnya lah..
so, haruslah si abahnye tunaikan...
bermula dari situ...dah jadi habit baru pula..
balik balik nak main game bola..
huu~

tapi ada la hadnya juga..
takde la sepanjang masa dengan game tu..
***********
eh berbalik tajuk
sebenarnya nak tunjuk aksi kelakar si adik ni..
bila diberi peluang main game bola..
haih laaaa... excitednya bukan main lagi..
overrrr ! ngee~

gol...gol...gol...gol...gol... !

yeye je si adik tu, padahal bukan berfungsi pun dia punya tu..hee~

GOL !!!!

yeaah yeeaah... GOL GOL GOL GOL GOL...!!! =P

see.. raut wajah dia..excited kan.. abang cool jer..hehe~

hamboi diiiikk... iyo iyo je kamu tu... hahahaha !
anak-anak..
macam-macam hal...
mencuit hati lah peel kamu ni dik...

p/s pic taken by en abah.. mama tak sempat saksikan live pun.. kat bilik sebelah..tapi boleh dengar suara GOL si adik tu...hehehe... akeem oh akeem.. =P

11 comments:

Mar Mansor said...

alahai..cute nye..geram..

ch@ said...

Anak lelakikan...ini kalo bw kat stadium ni, mesti meriah bw hakeem. Anak2 kita blm lg suka bola ni.

Gieyana said...

Dh pndai dh main game erk..comey jer kerenah dorang..;)

ismaliana sulaiman said...

alahai..comelnya akeem.. muka mmg nampak sgt xcited sebut "Gollllllll"!! hehee... esok dh pandai main blh la lawan btl2 dgn abg yer....

anak2 ni lah penghibur kan iena... jantung hati...buah hati...semuanya lah.. :)

NzA said...

alolo...comelnya aksi adik tu..bila dia dh besar tgk pic ni mesti gelak guling2.....

eima said...

lawak betui gaya die .. hahaha

kayyana said...

comelnye.. semangat badan dieorang.. hehehe.. excited btul dapat main game kan

Nafira usof said...

hahahah.. kiut jer.
kemain semangat dia main game bola.
hahahaha

Lily@MamaZaraZareef said...

hahahahhaa..kiut gilerrrrrrr akeem..muka eksited sungguh main game bola ek..geram plak nengok..=p

Masya said...

gelak sy tgk adik.. yaallah teruja btl dia yer.. sampai emosi mcm tu kikiki

Izan Ishak said...

ahaha... excited sungguh bila tgk gambar adik tu. pandai dah dia. pasni kalau bawak dia pegi stadium tgk bola lagilah gamat agaknya ye eina.