About

Monday, September 16, 2013

.: SeLamat Hari MALAYSIA :.

As salam...

Selamat hari Malaysia pada tanggal 16hb September ..
cuti ye kita hari ni, pastinya lah suka kan..
apa agenda kawan-kawan..?
mama, nak masak laksa then gerak ke rumah adik
nak jumpa baby Harith lagi
dan makan laksa sama-sama kakak dan mak..
esok mak dah balik kampung semula..huu~

moga selamat sampai dan moga SIL dapat menjaga diri dalam pantang dengan baik
eh, SIL tidak la sendirian, sesekali emaknya datang menolong apa yang patut
emaknya, duduk area sini jugak..
baru 18hari dilalui, tabahlah hendaknya dia.. ^_^

jom layan gambar yang tak ada kaitan ni..
akeem naik motor besar en polis trafik
gambar diambil semasa majlis berbuka puasa dulu..
dah naik ni, susah benar nak turunkan dia..
suka sangat duduk kat atas ni..haih~

steady je budak kecik ni..

tangan pun tak sampai nak pegang handle.. ada hati nak menunggang ye.. =P


sekian, selamat memenuhi hari cuti anda sebaiknya.. !

^_^

3 comments:

NzA said...

wow adik naik moto besar la....

Ms Haslina said...

comelnya akeem.

selamat hari malaysia.

Imah Dinor said...

blk dr mkn2 rmh paksu...cik ayah teman kami potong rambut ibu ngan kakak ain dah kul 4 baru smp rmh,,,