About

Thursday, September 5, 2013

.: SekaLung TAHNIAH : 30.08.13, SIL#1 seLamat melahirkan & SIL#2 selamat bernikah :.

As salam..

fuuuh...rasa semacam lama sungguh tak menulis ni..
padahal baru hampir seminggu jer..hehe..
sibuk aaa... ;P

kurang sihat + sibuk dengan majlis perkahwinan SIL pada last weekend..
tapi si mama bercuti dari hari khamis sehingga la Isnin tu..
bersambung selasa, MC badan tak sihat..
demam, batuk, selesema semua ada..hu~

ooh n3 ni patutnya ringkas je..
draft sesubuh pagi..
sebab malam tidur awal..
cerita lanjut, kemudian lah...

cuma nak panjatkan syukur..
pada tanggal 30 ogos lalu...
my SIL kedua-duanya dah selamat..
seorang selamat melahirkan baby, seorang lagi selamat diijabkabulkan di tarikh yang sama..
Alhamdulillah...

Tahniah buat SIL, Raihan dan adikku Pakcu Mad bebudak ni..
SIL selamat bersalin pada 30.08.13 (jam 1.10am)
dengan berat babynya 2.9 kg..
selamat datang baby Muhammad Harith Huzaifah


comel sangat.. rindu bau kamu lah!
dapat jumpa pun 4 hari selepas, sebab mama kat Johor kan time tu..
Harith selamat dilahirkan normal di Hospital Serdang...

& Tahniah buat SIL, Zarith Sofia & pasangan Sharif
selamat diijabkabulkan dan disusuli kenduri sebelah perempuan pada 31.08.13
dan kenduri sebelah lelaki pada 1.9.13
Alhamdulillah selesai semua..

Tahniah dan moga kekal bahagia hingga ke syurga... Amin...



p/s gambar untuk majlis kenduri sangatlah banyak.. ntah ada ke idak kesempatan nak mengedit gambarnye tu..hu..kena select sikit-sikit lah..huu~

13 comments:

Gieyana said...

Tahniah utk keduanya..bb x nk tggu merdeka la erk..:)

noie said...

alalalalal comeynya si kecik tu.. tahniah ye :)

eima said...

rezeki serentak ..
tahniah

~Siti Hajar~ said...

Tahniah utk kedua SIL eina....

tarikh lahir bb SIL sama dgn Danish sy, hari ni bsalin, mlm tu org tembak mercun...hehe

Imah Dinor said...

tahniah tuk kdua2 sedaraku...bau baby mmg tenang...xsabar nak tgk pic kenduri d johor...

Nafira usof said...

tahniah untuk mama baru.
baby cam dh besar yer.. dah pandai senyum.

tahniah jugak buat pengantin baru..:)

ieda immi said...

tahniah dan selamat pengantin baru .. ;)
comel pengantin ..!

NzA said...

Tahniah utk yg dpt bb baru n yg bergelar pengantin baru.....

Maria Firdz said...

tahniah kpd bby baru dan pngntin baru... :)

Lily@MamaZaraZareef said...

congrats utk both adik ipar eina..nway, geramnye tgk gmbar bby tuh..omei sgt2..rindu nk baby kecik kan..hihi

Nad MamaZN said...

Baby mcm muka pakcu mad la! :)

Sedapnya nama sil akak zarith sofia :)

Tahniahtahniah!
Kegembiraan berganda! :)

kayyana said...

kalau lambat sehari dapat jadi anak merdeka.. hihihi... sedap nama die.. huzaifah tu..suke plak.. tahniah jugak buat pengantin baru.. semoga kekal till jannah. amin

Izan Ishak said...

tahniah buat pakcu mad n raihan... comey sangat2 baby mereka berdua!

tahniah juga buat zarith sofia n pasangannya. bila tgk gambar tu betul2 baru perasan yg pengantin lelaki kami dpt jemputannya hari tu. kebetulan kami mmg regular customer kat kedai dia. tak sangka sgt pengantin perempuannya SIL eina...