About

Friday, September 6, 2013

.: FamiLy pOTreT :.

As salam..

Salam Jumaat yang mulia..
hari ni kat ofis, buat potluck raya, untuk floor 1 saja..
saja suka-suka plus mengeratkan silaturrahim sesama kami ^_^

then, malamnya akan ke IPPD PJ Cawangan trafik, ada jamuan raya juga
so, hari ni berbaju rayalah... ^_^
*************
berbalik pada tajuk..
oooh n3 ni dah lama terperam kat dalam draft
kian hari kian memudar pulak semangat berblog ni..
FB jangan cerita lah..jarang-jarang sekali..
tak terlayan lah nak bersosial seiring peredaran masa ni..
hee~ ada je alasan ye..
apapun dunia blog tak mungkin di tinggalkan buat masa sekarang ni..
selagi ada kesempatan, harus abadikan kisahnya disini..

n3 tak ada apa sangat pun..
sesi tempek gambar je pun..
bergambar sebelum keluar beraya pada last-last-last weekend...
hee...punya lama kan..
test-test 1,2,3.. ^_^


testing set timer.. seriusnye bang...


testing lagi, budak adik memang tokleh fokus dia tu..ngee..


mama dan abang je sporting...peace ...


family potret...1..


family potret ..2..


family potret ..3.. jadila.. 3 kali snap..
jomlah keluar beraya.. ^_^

serba tak kena je rasa..
tapi oklah tu.. kami memang tak reti bergambar nak buat ceria gitu..
mesti nak macam skema jer..
abang arif je sporting... ^_^

p/s selamat berhujung minggu, dah habis pun syawal...hu..

16 comments:

mrs Fiza said...

cantik pakai sedondon biru..tp kan pndai plk amik gmbr kt dinding biru jgk..hehe

Gieyana said...

Ira..ko suka biru yer..:)
Nice photo...:)

~ beb..sory sgt terdelete komen ko..mak nk publish komen guna mobile ja but accidently tertekan delete...huwaaaa..;(

::NureeN:: said...

sweet...
tgk byk2 kali sronok ragam anak2 kita kan.. mcm2.. hehe
betul, ri ni last syawal, nureen x sempat pon nk puasa 6..
ri ni jugak last jamuan raya nureen attend under kelab tiaranita TM punya :)

ZazaMyMoon said...

harini last day raya kannn.. so beraya sakan lh ye Lieyna.. hehe

Nad MamaZN said...

Kak, famili potret no 2 tu cantek wat canvas :)

kayyana said...

selamat jalan jalan hari raya sis.. hihi.. follow sini yer..

Ratu Hatiku said...

Cantik! Look blue lagi hihihi....

Masya said...

hari dah hari akhir syawal, moh ler kemas balang kuih hujung minggu ni xde open house dah

Hanis Azla said...

As-salam lieyna..

cantik aje family photo dia.. suka tengok..

mama_ka0ri said...

okla tu..anak2 boleh bergambar sekali..kalau anak2 kita..lari sana sini dah..haha..

Iela Fazielah said...

so far kira ok la ketiga2 gmabr ni... janji pandang camera walau x senyum....

Nafira usof said...

okeh dah tuh~
janji ade gambar 1 famili untuk di abadikan kat blog kan~
heehehhe

Imah Dinor said...

cantik gambar skuaga...ok la si abah pun spoting...kami ni harap pg raya je spoting...hari lain si ayah bo...layan ngee...dah tua2 ni buang tebiat la pulak....

NzA said...

yang penting ianya akan jadi kenangan smpai bila2....

Lily@MamaZaraZareef said...

cantekla eina potret sefamily nih..!! leh print wat frame..kite dah lama takde ganbar sefamily..klu nk kuar tu husbnd manjang nk cpt masuk keta kan..zara jek yg sporting nk posing2..kekekekeke

Izan Ishak said...

eina... cantiklah! apa kata nanti pi cuci kat kedai. letakkan dalam frame besar, gantung kat ruang tamu ke... mana2 yg sesuai. tak kisahlah skema ke janji hasilnya superb. izan suka tgk eina n family... happy2 gitu~