About

Monday, August 26, 2013

.: haPPy biRthday AiNA & acaRa maKan-maKan ! :.

As salam...
Salam Syawal..
masih di bulan Syawal ye kawan-kawan

this weekend, weenkend terakhir di bulan Syawal..
dan mama, bakal berada di kampung johor
adik ipar kawen, jadinya tiada la edisi jenjalan raya lagi dah..huu~

*************
berbalik tajuk..
nak wish... Happay Belated Birhday buat
Aina Amani Hanania pada tanggal 16 august 2013 lalu..
genap setahun usia Aina..
moga jadi anak yang solehah ..Amin..

kakak mama (dinor family) ada buat majlis kecil-kecil sempena birthday aina dan sempena raya jugak..
pada 17august, esoknye tu..
jom layan snap-snap sikit..
gambar mama non ado, sebab mama yang menyenap ^_^

bajet nak bergambar jugak dengan aina..
tapi alahai..besdaygirl mengantuk sangat-sangat time potong kek tu...
idok je dapat bergambar..huu~
next year pulak aina ye..heee~
coklat moist yang super best..sedap hingga menjilat sudu..hehe~ kakak buat sendiri..

1 satunya gambar yang ok..yang lenlain, aina ngelat..hee~

amboi abang-abang...lebih dari tuan empunya besday haa.. ^_^

coklat moist mak njang..terbaeeek ! ^_^..akeem blur sebab baru bangun tidur..ngee~

4- sepupu merah-biru

kak yong datang juge (anak sedara mama yang duduk kejap dgn mama..skrg dah menyewa).. melayan hakeem makan..


bersungguh si adik makan mee sup..sedap ye dik... ke lapar ni..hehe~

kak long nazirah pun ada (anak sedara sepupu, belajar@utm jln semarak)

the menu's... yummey... nasi putih vs bihun/mee/k.teaw sup !


sekian kisahnya di rumah kakak, sempena meraikan birthday pertama Aina, anak buah mama no.19 ^_^

p/s sebab akak buat makan-makan kt rumah dia, then, esoknya mama pulak buat makan-makan kat rumah mama.. ajak sedara + jiran tetangga sahaja.. huu.. belum ada kesempatan nak ajak ramai kawan-kawan... ajak sorang kena ajak semua..moga ada kesempatan tu..in Shaa Allah...

10 comments:

Rizziela said...

meriahnya sambutan birthday

Ena said...

Terliur hah tgk menu tu... sambal petai... auwwwww!!!

Masya said...

adik nampak hensem sgt pakai baju mickey

Cho Zila said...

nampakpun marbeles kek cekelattu... moist semacamjer... selamat hari lahir untuk aina.. makan2 sesama insan yang dekat ngan kita memang saat paling bahagia...

~aSHa~ said...

program tak berhenti2 kat sana yer..

Ms Haslina said...

happy birthday buat aina juga. semoga jadi anak yang solehah ye sayang.

sedapnya lauk pauk tu. terliurr.

Ibu Lala said...

Epi bday. Moga dlm peliharaan allah selalu ye.

Imah Dinor said...

tu la pasal...b.day girl buat perangai pulak...klu tidak boleh snap2 byk gmbr dgn canon....

NzA said...

selamat ulg thn aina...moga membesar menjadi anak yg cemerlang dunia n akhirat.

Izan Ishak said...

happy belated birthday aina! aina ngan zayyan selang sehari je lahirnya. kejap je baby2 ni dah setahun...