About

Monday, August 5, 2013

.: beRSungguH l saLam AiDilFitRi 2013 :.

As salam
Haiii...masih bertugas hari ni..
Last day, esok..ofis dah tutup..

Sure ada antara kawan2 dh selamat berada di kampung halaman kan..
Tumpang rasa gembira utk kawan2x..
Mama ni taktau lagi ler macamana, en abah tu kejap gitu kejap gini jadual tugas dia..
Tunggu dan lihat jelah nanti pagi raya dimana..wuu..

Pada kengkawan yg baru nak mulakan perjalanan..
Selamat jalan..moga selamat sampai ke destinasi yg dituju dgn selamat..

Selamat menyambut aidilfitri..
Mohon maaf zahir dan batin...

Sebelum tu, layan beberapa keping gambar si adik semasa di kampung kedah baru2 ni..
Bersungguh2x.. :-)
See...




Salam Ceria di Aildilfitri..... ^_^

14 comments:

mummy_ayu said...

Ayu pun keja lagi..rabu baru cuti..
wah bestnya esok balik kg la yer?
selamat balik kg..save journey,
selamat hari raya Lieyna & maaf kalau ada salah silap.. :-)

Lily@MamaZaraZareef said...

hehehe..yekla..bersungguh2 die nak tolong bersihkan laman ye..=)..nway, semoga en ayah ada planning yg terbaik utk hari raya ni yek..tk dpt balik kg wktu raya pertama tuh, minggu kedua ketiga pon boleh lagi kan..=)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sama la ngan sal... hari ni still kerja lagi... opis dah sunyi... ramai yg dah cuti... tak pa la, asalkan dapat balik beraya walaupun sedikit lewat... hehe

Selamat hari raya buat akak dan keluarga... Maaf kalau ada salah dan silap...

~Siti Hajar~ said...

Slmt Hari Raya Eina....Sga gembira d hari raya ni, sy still koje sampai rabu...huhu

Sy pun xblk kg...huawaaaaaaaa

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

ololo.. rajin senggoti ni..
bulih wat menantu lagu n.. =)

apepun,
Salam Aidifitri jugak utk iena & keluarga..
maaf andainya ada silap & salah..
hati2 pulang beraya ye.. =)

Ena said...

Ena un keje lagi ni.. sama la.. malam ni baru gerak ke kg..

Drive safely yeh..

amy said...

Selamat Hari Raya Has sekeluarga..Maap Zahir Batin ^-^..kami esok balik umah mertua...raya ke 3 baru balik kedah..

ieda immi said...

alah2 ... ekkee
comel .. rajin tul tuu nak nolong !

hati2 memandu ye dik
dan salam lebaran dari akak ..

mama_ka0ri said...

selamat hari raya juga utk mama lieyna..maaf zahir dan batin..

tak tahu lagi raya mana? siannya..huhu..

*gamba adik mmg bersungguh..mesti berpeluh sakan..haha..

NzA said...

Selamat hari raya eina sekeluarga...maaf zahir batin.

nieda said...

Salam aidilfitri mamalieyna....semoga gembira di hari raya nanti.maaf zahir batin

::NureeN:: said...

rajinnyerr hakeem....
selamat hari raya eina...
maaf zahir n batin :)

ch@ said...

salam aidilfitri buat kakIeyna dan keluarga.

ya allah comel btl hakeem. rajin sangat si kecik tu. nak buat menantu takde bb girl pula. alaaa...

MaMa CyDa said...

Salam lebaran buat iena n family... maaf zahir batin yer...