About

Monday, August 19, 2013

.: Anak2 di 1 syawaL :.

As salam..
Salam Syawal..

Tak sempat nak membebel ni..
Weekend yang terasa bz..hee..
Tak sempat nak draft n3..
Meh tempek stok piccas dalam draft ni dulu..

Ragam anak-anak di 1 Syawal...

Bertab di pagi hari..huuu...
Anak..anak..

Mereka si sepupu..
hhh



sekian ^_^

21 comments:

mamashikin said...

wah tema biru..cantik .
selamat hari raya kak eina...

::NureeN:: said...

tema biru teqoust kan ni..
nureen kadang clr ni suka salah sebut hehe...
sama la anak kita....
tabs x lekang d tangan
:)

Rizziela said...

Alahai....berbotol susu di pagi raya

Sidratul Muntaha said...

budak2 klu jumpa sedara mare
mana nka ingta mak abahnya
aaha
selamat hari raya..
kami dari minggu sudah dh masuk keje
tpi as usual
bz saje
tak update satu menda pun

Nad MamaZN said...

Comel comel sumenya :)

Sayangku Zie said...

selamat hari raya...

NzA said...

cousin arif pkai baju kurung , minum susu botol...hehehe, comel je...

Gieyana said...

Kanak2 skrg skrg advance sgt..stghnya dh mls nk g kutip duit ry mcm dedulu kan..mengadap tab or ipad dh ok dh..:)

Lynn Hamzah said...

comeynyer...selamat hari raya...

mama_ka0ri said...

anak2 tlg update status fb utk mama lieyna ke? haha..

Imah Dinor said...

suasana raya lebih meriah dgn teletah anak2...mmg weekend yg buzy smp xsmpt nak buat n3 hari ni ngee...

Iela Fazielah said...

cantik biru ni...nampak sia abg arif badan berisi ye...

Cho Zila said...

anak2 memang macam2kan... kelakar gambar lasttu ayu dah berbaju kurung dan bertudung sekali hisap botoi....

eima said...

comey2 belaka

Masya said...

macam² ragam, amboi tu yg hisap botol bapa tahun tu ... baya amir ker???

LYAfrina said...

seronok la dia leh jupe cousin dia..

mummy_ayu said...

tomei..
tu la kids zaman sekarang..

~aSHa~ said...

anak2 skrg mmg pegang tab belaka....mcm iklan maxis tu kan

mama lieyna said...

masya :
hehe..itu ler.. berbotol pulak anak dara tu, dah 5tahun tu, baya amir la kan.. tua setahun dari arif =P

ch@ said...

Anak2 zmn skrg sgt berteknologi. Beraya pun dh mcm org dewasa berebut ipad, tablet, iphone, android. Main bunga api, nk main tapi tkt nk dkt...isk!

mek da ©™ said...

nice blue hehehhe