About

Wednesday, July 24, 2013

.: WW : haa ..ini baRu keNa pada tuaNnya.. ^_^ :.

As salam..

susulan dari n3 pagi tadi..
hehe.. ini baru kena...
adik bawa upin dan mickey naik kereta..lalala...



si abang mencelah aje..

seriusnya dik... ^_^
p/s balik ni mau kemas-kemas baju, esok balik sampai isnin depan..wallaaah.. taksabarsabar ni.. =P

15 comments:

eima said...

tahun ni raya johor ek tu pasal blk tgh ramadhan ni ke kedah ke kak

Imah Dinor said...

bila tgk mainn ni teringat nak beli jugak kat aina sempena b,day dia 16 ogos ni..insyaallah klu ada rezeki nak buat b,day party + jamuan raya tuk family je pd 17 ogos tu...

Cho Zila said...

ala comeljer... muka tak puas hatijer si adik..

Gieyana said...

Nk gelak aq...nureen pon dulu buat cmni gk..cute both of them..:)

amy said...

SELAMAT BALIK KG HAS ^-^ HATI2 DI JALAN RAYA..wah balik kg buat kueh raya ke has? :)

~Siti Hajar~ said...

syoknyer nk berbuka posa dgn tok kedah yer...jemput la mai rmh km...

Drive safely ok!

::NureeN:: said...

sesuai utk adik hakeem jerr...
sebijik keta tu ngan keta anak buah nureen, beza clr ja

Nafira usof said...

comel~ kiut jer~

NzA said...

hati2 dijln raya...

Ms Haslina said...

semoga selamat pergi dan balik pd eina sekeluarga.

Lily@MamaZaraZareef said...

apasal akeem wat gaya ketap gigi tuh..gusi gatal nk tumbuh gigi baru ke..hehehehe

Maria Firdz said...

sama je gelagat budak2 kan.. klu faiqah bawakan itik atau yuyu dia lah.. :)

selamat berpuasa kak.. :)

::NureeN:: said...

wahh.. sukanya...
insyaALLAH, klau kami ke KL, nureen ajak asben singgah bkt jalil..
ntah bila nk g sana yerr

kayyana said...

balik raya dah ke kak? huuhuhu

Izan Ishak said...

seronoknya nak balik kg ye eina... moga selamat sampai ke destinasi.