About

Thursday, July 11, 2013

.: SwimmiNg poOL di KamPung :.

As salam...

salam ramadhan..
alamak, bulan ramadhan, tempek gambar orang berswimming pool ok kah?
swimming pool lah sangat.. =P

hehe.. ok la tu..
tiba2 rasa sejuk je tengok gambar orang bermain air kan..hehe..

ini jerlah aktiviti si anak-anak..
kat rumah sendiri tak dapat pump kan kolam kecik ni, ruang tak ada..
so, balik kampung, baru dapat merasa.. ^_^

@day 1 - pagi-pagi lagi nak bermandi kolam katanya..

sepupu belum sampai, jadinya cuma mereka berdua sajalah..
@day 1 - petang hari nya.. sepupu dah balik, ajak sepupu pulak.. hooyee...

2 boys, 2 girls.. ^_^. next, bulan Dec nanti, bakal lahir..taktau jantinanya lagi.. tak sabar..
@ day 2 - pagi-pagi.. si adik tidur time ni, so cuma mereka bertiga..



riang gumbira sungguh depa ni tau... biasalah sesekali berjumpa.. ^_^
p/s herm...ntah bila pulak boleh balik johor ni, tahun ni mungkin tak cuti si abahnye tu.. herm.. tapi mungkin boleh cabut kejap kot, malam raya, esoknya balik semula..huu~

12 comments:

Maria Firdz said...

Seronoknya dpt berendam... ^_^

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Seronoknye diorang mandi kolam sama-sama..:)

Nad MamaZN said...

Abes tu akak raya kt bukit jalil je ke nnt?

::NureeN:: said...

sama la anak kita, klau blk ja kg sebelah nureen, mandi pool mcm ni la dia akan request :)

eima said...

berlipat2 perut arif hikhikhik

Hanis Azla said...

Salam lieyna..

seronoknya tengok anak2 mandi kolam.. wp kecil tp itu pun dah cukup menceriakan mereka dan menghiburkan hati kita kan..

MrS. F!zA said...

syiokkk main air.. kt sni sempit skit kalo nak buka pool gini..

mama_ka0ri said...

pool kecik jer tp sumbat sume..haha..kat umah dulu ade satu pool yang besar tapi dah koyak..huhu..

Masya said...

saya raya ni nak kene beli kolam baru, sbb kolam lama dah bocor huhuhu.. meriah kalau kat kg mandi mcm ni...

Izan Ishak said...

syoklah arif n hakeem mandi kolam... nak2 pulak ada sepupu2 ye.

Lily@MamaZaraZareef said...

hehe..syoknye akeem n arif berendam dlm pool eh..ada geng ramai2 lagi seronok kan..zara n zareef kat kg baru ni pon smpat gak layan mandi pool plastik ni ngan kazen2 diorang..tp time tuh mama tgh demam n ketiduran, so takde sapa snap gambar..wuwu

Imah Dinor said...

mmg nampak suma happy...nak beli jugak lah mcm muat jer tuk 3 bradik ni....