About

Tuesday, July 2, 2013

.: ke Taman Bukit Jalil lagi.. ^_^ :.

Assalam...

Ohho..penat la kononnya malam tadi..
Tidurkan anak sekali dgn mak tertidur tak bangun2x...

Plan baik, lepas makan, lepas tidurkan anak, nak bangun, lipat kain yang menimbun,
Kemas2x kain baju, gosok baju untuk 4 hari bkerja,
Almaklum, weekend balik kmpung kan..

Then, nak draft n3 untuk minggu ni..
Sudahnya..semua tak jadi apa..
Si abah je tolong basuhkan kainbaju dan sidai sekali,
Masih berbaki sebakul, tak sempat nak sidai..Huu..
Terasa macam tak cukup waktu je.. :P

BW pun tak sempat..alahai...
semakin hari semakin singkat pulak masa kurasakan.. :-)

Apapun pagi ni, sempat la jengok blog kejap ni..
Publish je gambo dalam draft ni..
Beriadah untuk kesekian kalinya @taman bukit jalil..

Bezanya, adik kli ni hyper sungguh..
Kerjanya berlari2 nak terjun tasik ja..
Penat ooo ... seb baik ada asisstant, kak yong ^_^
Tak la mama penat seorang..hehe..

Layan jelah gambo ni..






Selamat bertugas semua... :-)

10 comments:

inazamri said...

kadang2 sempat update entry je tapi tak sempat nak BW juga

Nad MamaZN said...

Mmg kena jaga2 sungguh kan
Dh la depa lagi laju dr kita huhu ;)

Qashmere said...

Bestnya berpiknik

::NureeN:: said...

sronok main kejar2...

*eina, nureen dh buang mcm2 kat blog, ntah la, knape yg berat sgt yerr? eina agak2 apa yg perlu nureen buang lg?
ke akaun tue yg dh penuh, nureen try tukaq akaun dia plak..

Imah Dinor said...

hu..klu bkrj shift lg la xcukup masa ...tido pun 2,3 jam jer...

eima said...

budak2 klu dpt lepas ... mmg hepi kemain la ... kite mak pak ni mmg sama berpeluh ... fuh pastu tak sabo nk masuk balik dlm keta .. sejuk bdn

LiLy @ MaMaQiStInA said...

seronoknye adik main lari2..happy betul dia.. :)

mama_ka0ri said...

mama dia cepat kurus nanti kalau si kecil tu lari sana sini..hihi..

Izan Ishak said...

wahhh... kemain laju adik lari tu. mujur ada kakyong. kalau tak penat tu mama abah nak kejar dia.

Putri said...

lajunya adik berlari