About

Monday, July 1, 2013

.: jOM SaRapaN ! :.

As salam...

Monday morning..

Mood lemau je pagi ni..
Padahal tidur macam biasa je malam tadi..
Baru sampai dr kampung malam tadi around 10pm..
So, tak sempat la nak buat n3 autopublish..

Pagi ni, jengok blog jap, post n3 guna tab saja.
Alahai..lecehlah...

Apapun, jom sarapan..

Menu di bawah penghias n3..
Masakan malam si abah, nasi goreng kampung katanya.. :-)

Layan....

Tapi sarapan mama pagi ni cuma roti gardenia 70sen tu..
Dengan air kotak dutchlady coklat..

Jom sarapan... ^_^

10 comments:

Ratu Hatiku said...

Sedapnya ns goreng tu

Izan Ishak said...

rajin sungguh abah masak tu. izan pun pagi ni sarapan homemade burger aje dgn teh tarik. pelik pulak rasanya kombinasi sarapan hari ni...

Lily@MamaZaraZareef said...

Wow..nampak meriah nasi goreng en abah..mesti sdp ni kan..:-)

Masya said...

pagi ni tak sempat sarapan pun lagi huhuhuhu....

eima said...

ai dah lunch dah kak ... hehehe

ni br ade masa nk membaca

Imah Dinor said...

kami pun blk dr rawang jam 10mlm td..pg ni sarapan nasi goreng kunyit jer...sedap ke abah masak tu...

Ms Haslina said...

orang lelaki kalau masak suka yang simple tapi tetap sedap.

Nafira usof said...

sedap pulak nampak nasi goreng tuh~
hehehe

zura bekfes telur dadar+salad haini..:)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Rajin abah masak..nampak sedap tu...^^

Nad MamaZN said...

Pandainya abh masak :)