About

Monday, July 8, 2013

.: DinnEr di hari Bekerja :.

As salam...

salam hari isnin..
permulaan minggu bekerja.. tapi si mama cuti ni..
cuti tiba2.. sebabnye, pengasuh antar sms jumaat malamnya tu,
bagitau.. dia cuti hari isnin..
tak sempat nak bagitau awal katanya..
redha'.. mama pun teeeerpaksa la cuti.. :(

no mood for membebel, tempek gambar menu dinner beberapa hari lalu..
sebolehnya, takmau makan berat waktu malam..
tapi bila en suami request nak makan nasi untuk makan malam, kena la masak kan..

menu : ikan siakap 3 rasa ^_^


TomYam Campur


Tauhu Goreng cicah cili kicap ^_^


cukup la tu 3 menu.. kenyang...
tomyam masak lebih, esoknya panaskan bawak bekal ke tempat kerja
ditambah 1 lauk lagi untuk bekalan, telur dadar..
Jimat lunch untuk esoknya.. ^_^

p/s selamat bertugas !

15 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

wow...beshnye lauk..dh macam makan kat kedai ala thai kan..hehehhe

Nad MamaZN said...

Sedapnyaaaaa!

Masya said...

semua pun sedapp tahu cicah sambal kicap saya pun suka, ingatkan saya jer suka.. ada jugak org lain suka...

eima said...

suka tauhu tu .... cam besh je

Nafira usof said...

terliur tgk ikan 3 rasa ituuuuu..
sedapnye makan panas2..:)

Delimasari said...

sedap tu

mama_ka0ri said...

uikss..sedapnya lauk...

JunAina said...

Rajinnya masak2. Tom yam tu rebus meehon pun best gak.

Izan Ishak said...

kebetulan hari ni pun izan masak tomyam juga eina... simple camni mkn mesti bertambah2.

ch@ said...

Simple tapi sgt sedap.

Imah Dinor said...

tomyam mmg sedap...

ieda immi said...

patutlahh dia request nak makan malam sbb tahu isteri akan masak masakan sedap2 ..
;) yummy !!

NzA said...

2lh kan trkdg diet berkubur....
walaupn simple ttp menyelerakan...

~aSHa~ said...

tomyam pun mmg dah cukup selera

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

menu yang simple tapi complete....perfect ...:)