About

Friday, July 26, 2013

.: DaRi saHabat : TQ soooo much! :.

As salam..

Salam Hari Jumaat dan Salam Ramadhan..

*selamat bercuti buat semua yang bercuti umum hari ni
bersempena dengan Nuzul Al-Quran..bagi yang bekerja tu, jangan sedih-sedih tau..hehe~
***********************
Kesempatan yang ada.. mahu abadikan untuk kesekian kalinya..
pemberian sahabat untuk sahabat ^_^

ini fm dari Lily @mamaZaraZarief ..
kiut..suka suka.. dah selamat tampal..
(sorry, dah lama lily kasi, tapi tak sempat-sempat nak buat n3nya..hee)

Tq my frenz.. walau tak pernah bersua muka. tapi kemesraan tetap dirasa.. ^_^.
dan ini, latest ... from ch@ with love.. ^_^.. 
kad raya yang super comel.. 
dan FM yang super simple but menarik sesangat... 
like it soooo much! ^_^

thanks my dear frenz... pemberian mu sentiasa daku kenang..ahaks..
dan ini... 1 lagi koleksi FM dari Langkawi..
dari sahabat abah, dia minta kasi pada mama..
dia ada juga baca blog mama ni..
so, dia tau mama suka kumpul2 fm.. ^_^

walaupun tak meriah mana, tapi ada la jugak koleksinya..
itupun, si anakanak ni, dah pandai cabut nak buat main..
FM zoo negara yang 'mahal' tu pun dah missing..
hukhuk.. sabar jela..~

terima kasih ^_^
p/s itu pasalla keluarnya pepatah 'berkawan biar beribu'.. tak rugi menambah kawan.. untung lagi ada.. ^_^.... Happy Weekend!

18 comments:

Ibu Lala said...

bestkan dapat adiah dr kawan kawan. appreciate sgt.

Jue a.k.a Ibu 2F said...

senyum..............
terima kasih sahabat

Izan Ishak said...

betul eina... indahnya punya ramai sahabat maya yg benar2 ikhlas kan. moga ukhuwwah akan terus terjalin sampai bila2...

seronok bila tgk koleksi FM org lain makin bertambah~

kayyana said...

bestnye dpt hadiah.. =)

Nafira usof said...

bestnyeeee..cantek kad raya tuh.. keratif sangat..:)

eima said...

alhamdulillah kan k.eina even kenal blog je tp rasa cam rapat je

ct rahani said...

Alhamdulillah.. murah rezeki akak.. :)

Nad MamaZN said...

Cantek kan kad dr cha tu :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy weekend Eina...
Alhamdulillah rezeki...Cantik kad raya tu...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy weekend Eina...
Alhamdulillah rezeki..Cantik kad raya tu..

Lily@MamaZaraZareef said...

Semoga ikatan persahabatan berkekalan hendaknye kan..insyaAllah..:-)

BUNDA a.k.a KN said...

alhamdulillah, salam ramadhan dari bunda...semoga murah rezki...cantek kad tu..

mama_ka0ri said...

itu lah kan mama lieyna..

berkawan biar seribu..berkasih biarlah satu..:)

Masya said...

rezekikan.. dalam berblog tambah kawan tambah kenalan ... ada jugak rezeki .. dapat kad raya mcm cha tu .. alahai kreatif btl..

ch@ said...

in shaa allah kalau pjg umur thn depan, taknak buat quilling lg. hbs senget benget. kena buat alternatif lain. terima kasih kakIeyna, sentiasa menjadi inspirasi. in shaa allah raya kita sampai.

MulutPayau said...

Seronoknya dapat hadiah dari kawan....semoga persahabatan terus berkekalan..

Imah Dinor said...

wah dpt FM lg....btuah toi..xrugi ramai kwn kn...

Maria Firdz said...

Wah.. Best dpt hadiah dr sahabat kn..