About

Wednesday, June 12, 2013

.: WW : tiDurnya :.

As salam..

adoi dik.. boleh bernafas ke tu..?
huuu....

18 comments:

~aSHa~ said...

kalo xde bantal kesayangan tu tak leh tido pulak

Sidratul Muntaha said...

mmg lena sungguh..
huhuhu

Maria Firdz said...

lorr... nmpk bantal je.. :)

mummy_ayu said...

ala tomei..

ieda immi said...

biasa budak2 memang tidur dlm buai macam nie dik ..
anak2 akak macam nie lah dulu
kita lak rasa lemas nyeee

Qashmere said...

bantal busuk kena ada

Nad MamaZN said...

Cute!

Ms Haslina said...

hakeem tidur dgn bantal kesayangan yea.
sweet dream ye sayang.

Ismaliana Sulaiman said...

tido dgn bantal busyuk ea... klu harraz dia suka pegang tuala muka.. :)

Nafira usof said...

sama lah ngan gaya Delisha.. mesti nak kena ade bebear dia baru leh tido..:)

Rose Azadir said...

Salam, sy follow blog sis n sis follow blog sy yer...jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Jemput juga untuk menjadi follower untuk mendapatkan special price untuk produk Shaklee. TQ for your support.

Ratu Hatiku said...

penuh buai tu ngan bantal.. :D

ct rahani said...

tido nk kena ade bantal yer.. klu x mesti x lenakan akeem.. :)

Cho Zila said...

alah kesian dia yerk... tapi kalau dah sukatu nak buat camner...

mama_ka0ri said...

haha...seb baik tutup ngan bantal jer..anak sy tido meniarap terus lam buaian..bahaya tul!..

~Siti Hajar~ said...

Sedap Hakeem tido gitu, sy pun suka tido ttp muka dgn bantal...hehe

Izan Ishak said...

ada bantal musyuk2 ye hakeem. barulah boleh tido lena...

Imah Dinor said...

anak manja biasanya tido nak bteman bantal busuk...like father...he...