About

Monday, June 10, 2013

.: ReZeki MenuLis : Tq nuFFnaNg ! :.

As salam...

Mood saya adalah :(

tapi hidup sehari-hari perlu diteruskan..
banyakkan berdoa dan mohon padaNya..
sesungguhnya, membayangkan kesusahan 'orang sekeliling' adalah sesuatu yang memeritkan juga..
tumpang :(

************
berbalik tajuk..
inilah namalah rezeki menulis..
menulis blog sambil-sambil ada jugak 'bonus' sampingan..
walau tidak sebanyak mana, tapi 'nampak' lah jugak kan..

tekan 'cashout' last week, tapi ceknye biasalah kan lambat sikit..
thanks to kengkawan yang sudi menjengah ke sini
walau sedia maklum, blog ni, tuan rumahnya update secara autopublish..
seminggu sekali menulis.. ^_^
thanks to nuffnang juge..

uppss.. amountnya dari awal dulu suke blur kan, so tak nampaklah..hehe~
biasanya setahun 2 kali je cashout..boleh la..boleh laa.. ^_^
sekarang....dah zero..huu...
Alhamdulillah rezeki.... 

p/s hari-hari berlalu dengan pantas, pantas juga beranjak usia kita..herm... masih memikirkan tentang 'sesuatu'.. huu~

18 comments:

mamaRIFQY said...

untung kan??? dalam duk surving..lepak2...menulis tetibe dapat income!hehehehhee

izan mama mia said...

rezeki berblog kan... tahniah dah byk kali cash out

Nad MamaZN said...

Kak, nape kak..
Mcm berat jek bunyinye
Apa2pun saya doakan yg baik2 aje utk akak

Paling best berblog ni selain dpt $$$ dpt gak kenal ramai kawan2 :)
Suka!

ieda immi said...

alhamdulillah ... dan tahniah ! ;)

inazamri said...

rezeki...

mummy_ayu said...

alhamdulilah..syukur..nie pun rezeki gak..
keep on writting dear!!!

Ismaliana Sulaiman said...

jgn sedih2 iena..senyum sokmo! heheee...

lia baru merasa sekali je cash nuffnang ni.. rezeki anak2 kan.. sikit pun buat kita rasa happy...

eima said...

hmmm aku tak penah cash out ....

mama_ka0ri said...

huhu..nak jugak merasa cam akak..boleh bagi tips tak? hehe..

~Siti Hajar~ said...

Alhamdullilah rezeki tu...

Sy jgk xpnh tebus2 lg...huhu

Hanis Azla said...

Salam lieyna..

Alhamdulillan.. ada rezeki dari menulis.. insyaAllah.. jumlah yang kosong itu akan bertambah dgn jumlah yg lebih byk lagi..

Masya said...

ada rezeki berbyr macam ni seronokkan... x kisahlah walaupun setahun 2 kali .. janji dpt cahout.. sy ni x pernah langsung..

~aSHa~ said...

alhamdulillah rezeki tu...

nieda said...

Rezeki blog..

Maria Firdz said...

tahniah... Alhamdulillah... rezeki.. :)

wan nurul hezrina abd halim said...

insyaallah kak ada rezeki anak2=)

Sidratul Muntaha said...

xpnh lagi cash out even dah masuk 4 thun nuffnang
ade la dekat rm300
maleh tol
tetiba nak kumpul jdi riban2.
ahahha
angan2 tak kena bayar kan?!

Imah Dinor said...

klu dah rezeki xkemana..
redha dgn ketentuannya...bdoa dan btawakkal....