About

Monday, June 10, 2013

.: PemBahaRuaN :.

As salam..

hehe.. pembaharuan la sangat =P

segan sebenarnya nak buat n3 ni, tapi nak jugak.. hehe..
niat dah lama sangat nak cuba ni..
tapi asal pakai je rasa lain macam, kemudian tak jadi nak teruskan niat..
tukar ambil yang lain pulak..

hehe.. apa ke bendenya pembaharuan tu kan?
ni haa.. dah lama berkenan nak cuba pakai shawl..

masa kemas-kemas terjumpa shawl pemberian kenalan blogger suatu ketika dulu..
jaijina.. tapi sekarang dia tak aktif blog dah, aktif FB je..huu~

so, baru-baru ni, try jugak..tak boleh lama-lama depan cermin..
kalau lama sket, sure dah bukak balik..
terus gegas2 keluar rumah =P

dan terhasillah wajah 'pelik' yang kurasakan ni.. =P
muka bolat ..rasa pelik.. =P..gambar tak clear, sbb snap dah nak malam, time dah balik dari jenjalan..
itu jerlah sekali, ntah bila keberanian datang nak mencuba pakai shawl lagi..

then, sekarang semacam boring pulak asyik memakai tudung ber'awning 'jer
terus berbalik semula ke tudung bawal..
ni nak interframe..
tudung bawal pemberian en suami semasa bergelar tunangan dia.. =P


tapi... apapun, sangat sonang sebenarnya dengan tudung 
ada 'awning'..
tak perlu gosok (gosok pun tang awning je kengkadang), mudah, cepat dan kemas!

saya suka..saya suka.. ^_^
penangan camera 360..hahaha.. wajah putih gebus =P
sekian, kisahnya pembaharuan... ^_^

13 comments:

Masya said...

ala.. sesekali apasalahnya bertukar sikit.. tp muka last tu mmg cutelah kalau buka effect 360

Nad MamaZN said...

Ehhh cam cantek terletak jek akak pakai shawl tu nampak ayu
Kemas plak tu :)

Jue a.k.a Ibu 2F said...

jue pun sama...
teringin nak pakai shawl tapi rasa mcm pelik pulak...

Nafira usof said...

ok jer nampak kak iena pakai shawl.. zura pon masih x reti pakai shawl.. hehehe

eima said...

aku jugak tak brani wlupun nampak org pakai cantek kak ....

Gieyana said...

Ok ja ina pkai shawl tu..nice! :)

Ms Haslina said...

memang hidup perlukan pembaharuan kan eina.
baru ada rasa semangat baru untuk buat kerja kan.

Lily@MamaZaraZareef said...

nmpak lebih mudalah eina pakai shawl tuh..=)...kite pon eringin nk bershawl..tp mcm tk yakin..tkt serebeh je jadinye..wuwu

ch@ said...

semua cantik kak. jom pakai shawl nmbr muda drpd usia sebenar. acceh!. kita pun byk pakai bawal je skrg ni. tak habis musim :)

Maria Firdz said...

wah... nmpak makin comel dn muda bershawl.. sy pun klu nk nmpk muda pkai bawal atau shawl.. kalau nk nmpk tua sy pkai tudung awning je.. :)

wan nurul hezrina abd halim said...

suka gambar 1st tuh.comei

Sidratul Muntaha said...

lama dah tukar pakai tudung awning.rasanya ms lps brnakkan ara kot?!
mmg sennag je..
klu kelepet awning tu
gosok tang tu jelah

Imah Dinor said...

nampak muda la...mmg agak rumit pakai selendang kn...lebih suka pakai tudung yg dah ready tuh....tp jarang yg ada auwning..