About

Monday, June 3, 2013

.: MajLis KeNDuRi kaHwiN :.

As salam..

uuiii seminggu tak corat coret di sini..
terasa semacam janggal pulak..
Mood seminggu lepas adalah ke laut china selatan =P

walaupun tiada n3, tapi sempat la menjengok ke 2,3 buah rumah kengkawan..
semacam pelik, kalau langsung tak menjengok ^_^

almaklum..mama ni, 'tegar' cuma dengan dunia blog..
dunia 'FB' ke, histagram ke, Keek ke.. memang tak layan langsung..
eh FB bukak jugak sesekali.. ^_^
malas nak mula.. rasanya tak ada masa yang banyak untuk itu..

oooh berballik pada tajuk..
cerita kenapa sepi seminggu tu, nanti lah dikisahkan disini..

permulaan minggu, mulakan dengan cerita ceria, dan wajah-wajah yang ceria.. ^_^

last weekend.. sabtu..
attended majlis kenduri kahwin, anak kawan setugas si abah..
@ Dewan Kelab Warga Emas, Shah Alam..
snap-snap sebagai bukti pemergiaan ke sana.. ^_^

anak-anak bersama kawan baru di rumah.. sepupu mereka kak yong.. anak saudara mama lah.. anak kakak no. 3 ^_^

mama tak ada baju baru, asyik ulang pakai baju sedia ada ja, malas nak menjahit kan.. rasakan lah =P.. eh anak-anak pun ulang pakai baju yang sama jugak kan.. hee..lama tak sopink kot =P

dah sampai... kawan abah@ tuan rumah berbaju melayu pink itu.. ^_^

ups..sempat pose kejap.. =P

ini budak memang la tak gheti dok diam.. mau panjat meja..wuu.. belum sempat nak makan..haih !

pelaminan nan indah.. pengantin di singgahsana..cantik sangat deco dia, ala-ala kayangan ^_^

budak serabai..sudah makan, mau lari-lari..yeeaaa ! =P


makan beradab.. tuan rumah sudah makan, baru kami berangkat balik.. sempat salam tuan rumah..

budak abang yang sudah lalu makan.. habis nasi bersama ayam upinipin versi pedas sikit.. ^_^
sekian~ eh..pendek je membebel kan.. ngee...

10 comments:

ieda immi said...

aah cantik pelamin dia ..

ekekke budak2 tgh melasak nie dik ;)

mummy_ayu said...

Ayu pun ada wedding invitatition gak..weekend lepas, tapi tak gie la..minggu nie maybe pegi..

Nad MamaZN said...

Alhamdulillah anak2 dh sehat ek kak...

Ratu Hatiku said...

saya pun dah lama x buat baju kurung.. hihihi

eima said...

fahim tak pandai mkn nasi kenduri ... sabo je la

Nafira usof said...

uih.. dekat ngan rumah zura dah tu.. hehehe..

adik hakeem melasak yer.. sama cam Delisha.. kalo ke majlis mmg haru..

abang ariff minum sampai kembung pipi.. comel~

LYAfrina said...

suka dgn baju kaler block y eina pakai.. cun sgt

Lily@MamaZaraZareef said...

yelaa..perasan gal eina lama tak update..kenapa tuh..hehe..nway, suke tgk gelagat hakeem..mesti die ni lasak cam zareef gak.kalau pegi mane2 mmg kerjanye berlari sana sini..hahahahaha

Izan Ishak said...

anak2 tgh melasak mmg camtu. dulu2 masa kembar kecik mmg jarang sgt pegi majlis2 camni... dah besar ni oklah ikit nak pegi kenduri sana sini.

yelah... cantik sangat baju yg eina pakai tu...

wan nurul hezrina abd halim said...

cuti sekolah rituh padat jadual ngan org2 kawen=)