About

Monday, June 24, 2013

.: GoLd Coast MoriB : MaiN aIr part II :.

As salam..

sambung tempek piccas bermain air.. ^_^
dah ada ambil ni, kita abadikan jer..
perkara indah untuk dikenang..

layan....
adik nak belajar berenang ^_^

kami di sebalik air hujan =P

bawak ke pool sesuai untuk si adik..cetek..

suka sungguh dia, tawaf sana sini..tapi kena pantau jelah.. sebab sebelahnye tu, pool untuk dewasa..dalam..beberapa kali percubaan dia nak ke sana, haih.. sungguh la bahaya..

hehe.. tak ketinggalan si mama dan adik mencuba ini.. tunggu air mencurah ke kepala..hehe.. ajak si abang, semedangnya takmau.. =P

adik~

lepak jap ye dik.. hehe..belakang kami tu tempat breakfast..masih ramai lagi yang breakfast, kami dah selamat main air..hehe~

peace yo..

si abang dengan pistol airnya.. apa pun tak jadi si abang ni, semua benda dia takmau try.. duduk berendam gini jerlah.. huhu~ apa daa,,

eheh.. si abah pun nak jugak interframe.. hehe..

suasana meriah ~

cukup-cukup sudah...
dah cukup ambil gambarnya..simpan camera dekat locker disediakan..
caj : RM15 deposit, akan dipulangkan RM10 setelah pemulangan kunci..

ok, itu jerlah kot..kisahnya bermain air @Gold Coast Morib..
syok memang syok..
bagi yang ada anak-anak memang sesuai sangatlah..
selain, penginapan yang best..tempat main air ni pu best ^_^

suka..suka.. ^_^

..to be continue... cerita bab makan-makan pulak..hee~

10 comments:

Imah Dinor said...

seronoknya main air...tambah2 lg anak2 paling teruja kn...

Nad MamaZN said...

Bestnyaaaa!

Imani Iwani said...

bestnyer dpt main air..;)

Ms Haslina said...

riang gembira bermain air di kala panas sekarang ni kan eina.
syokk..

mama_ka0ri said...

waahhh..bestnya main air..
kalau bawak anak2 ni mesti diorg tamau benti..haha..

NzA said...

anak2 kalau dpt air mmg xhinggat....he3X.....

Iela Fazielah said...

mmg menarik tempt mandi kolam dia..mcm suasana sunway lagoon la pulak... Insyaallah nak pergi one day

Lily@MamaZaraZareef said...

Alahai..syoknye tgk gmbr korang maen air..nampak syok sgt2..!! ^_^

~~*Lady Salwa*~~ said...

bestnya... memang teringin nak bawak budak2 tu... tapi ntah bila nak pergi pun tak tau la... huhu

LYAfrina said...

waa.. bestnyer main air....