About

Friday, June 14, 2013

.: DoDoL.. Sedap.. :.

As salam..

Salam jumaat yang mulia..

dodol.. sedap lah..
selalu dapat makan time nak raya jer..

kali ni, merasa awal sikit..hehe~

dapat kat ofis..
banyak kotak sebenarnya..
interframe sekotak jer...
dodol ni sempena Majlis kenduri kahwin anak bigbos ofis kami..
anaknya yang berkahwin dengan anak rosyam nor tu..
hehe.. saja nak sebut jugak kat blog picisan ni..
hehe..

tumpang glamour rosyam sket..
jumpa anak rosyam ada la kat opis ni..
rosyam nor sendiri belum pernah jejak ofis ni lagi.. ^_^

okeh..okeh..stop lah pasal tu..

happy weekend to all... 
berbahagialah sementara kesempatan masih ada buat kita..

Berdoalah agar semua insan-insan di sekeliling kita sentiasa hidup harmoni, aman dan bahagia..
Amin.....

16 comments:

Maria Firdz said...

sedapnya dodol... mkan time raya je.. x rya ssh gak nk jmpe..

wan nurul hezrina abd halim said...

kalau kena dodol yang tak manis sangat n lembutttt sangat syok menikmatinya=)

aniswany said...

dulu kecik2 suka sgt mkn dodol..mak ckp sbb tu kulit anis gelap :p pastu smpai skang xsuka mkn dah.ekeke

NzA said...

tiba2 tringin lak nk makan dodol..oic, ank rosyam kawin dgn anak bos eina ye......wow!!!

Nafira usof said...

sedapnyeeeeee...
time raya pon susah nak dapat dodol nih.. huhuhu..

kalo nak makan sgt mmg pesan kat mak zura beli kat kelantan.. huhuhu

ieda immi said...

haah kan dik
nak makan dodol skrg tunggu raya aje .. tapi kalau ada org ke melaka , banyak lah mereka beli dan merasalah kita ..

kat sana bersepah nie .. satu lagi di terengganu .. adehhh yg warna warni tuu .. sedap dan cantik ;)

eima said...

o0o anak bos mu la tu kan ...pi tak kenduri tu .....

Ms Haslina said...

dodol warisan zaman.
tetap sedap kan eina.

Sidratul Muntaha said...

dap dap dap..
klu dpt tu..
mmg abis la berbungkus2
dia sedap mkn yg keck2 tu
hat beso tu mcm mual

Sura Mohd said...

dodol..antara kegemaran akak..cantik bila bungkus camtu..terliur la pulak..mane nak carik ni..;)

mama_ka0ri said...

kawen ngan anak rosyam nor? hoho..

lame tak buat dodol..ayah suka makan dodol..nanti ayah datang umah nak buat dodol la..dodol 10 minit!! hihi..

Masya said...

lama x makan dodol, eh² skrg nak beli x kira dah kan.. x raya pun ada org jual.. ini goodies org kawin yer.. mmg lain dr yg lain..

Imah Dinor said...

makasih..kami pun dpt merasa jugek...

Nad MamaZN said...

Oooo
Ensem anak bos kak eina tu :)
Sedapnya dodol! :)

Lily@MamaZaraZareef said...

Oo..bos eina berbesan ngan rosyam nor la ye..x sangka sbnrnye rosyam nor ada anak dara besar tu sblm ni. ingat anak die skolah2 lg..hehe

Ismaliana Sulaiman said...

owhh..anak big boss iena yg kawin dgn anak rosyam nor tu... comel n sepadan :)

kat melaka ni mmg sentiasa ada dodol iena..x yah tunggu raya klu nak makan senang nak dapat.. :)