About

Friday, June 7, 2013

.: daTang dan perGi :.

As salam...

Jumaat lalu...sambut kecil-kecilan
sebagai tanda ingatan dan terima kasih..
pemergiaan rakan sekerja mama..
huuu~ nurul namanya..
adat dalam mana-mana organisasi..
datang dan pergi silih berganti..

giliran sendiri jer belum tiba masa lagi..hee~
=P.. entah bila :(

kek comel untuk nya~ eh..kongsi-kongsi makan bersama..

huk aloh.. ingat bergambar berdua..sekali ada yang interframe sama..=P.. thanks shukri, tolong belikan kek comel tu.. ^_^
me with yang bakal meninggalkan kami~nurul...

dan..sempat beramai-ramai.. sebagai kenangan...

dan tanda ingatan...

p/s moga kamu terus maju jaya di luar sana... In sha Allah... All the best to Nurul.. a.k.a mak buyung, anaknye muda sebulan dari Akeem, dah bakal jadi kakak dah hujung tahun nanti.. akeem bila lagi nak jadi abang ni?..ihiks.. =P

11 comments:

mummy_ayu said...

bab transfer2 nie scary sbb tak tau lagi mcm mana tempat baru..kawan2 ok tak, boss mcm mana but..kalau dah keja..kena la redha gak..

ieda immi said...

bila ada yg berhenti ..
makan2 lah yg paling di nanti ;)

Nad MamaZN said...

Giliran akeem nak jd abg bakal menyusul x lama lagi :)

Kak, saya igtkan budak praktikal rupenya dah jadi mommy dh ye.. Awet muda kawan akak ni ;)

Maria Firdz said...

lumrah alam..

insha Allah... tak lama lagi la tu... :)

Cho Zila said...

bertemu dan berpisah adat manusia biasa.. .hilang dimata tapi dihati jangan lupa... ha.. lagu yang sentiasa diingatan kalau sekolah dulu2...

Nafira usof said...

sama lah ngan zura.. ramai dah staff yg bertukar ganti.. zura jer masih setia di sini~

ADEEYA said...

Tak suka time2 macam ni.. Sedih...

NzA said...

adat dunia...dtg pergi silih brganti..yg pnting nurul terus suksess ditmpt baru.....

ieedaz @ mama_isha said...

Mmg seronok kalau ade makan2 ni tp bile nk berpisah...sedeyyy la plakkk kan..

Lily@MamaZaraZareef said...

eina dah plan ke nak bagi hakeem adik..saya ni tak sure lagi bile..tgu zareef 3 tahun nnti kot..wuwuwuwu

wan nurul hezrina abd halim said...

SEDIHNYA KALAU ada teman seopis kena trasnsfer nak2 yang baik ngan kita