About

Thursday, May 2, 2013

.: Secretary Week @Up Close Personal:Red Ribbon Celebrities @KL Tower :.

As salam..

cerita last week ni..biasala n3 mama ni, peram seminggu baru boleh publish.. =P
autopublish katanya.. ^_^

taktau nak mula cerita macamana ni..hee..
kasi ringkas-ringkas sahajalah ye..

Date : 24 April 2013
Time : 11.30 am sampai sana.. event bermula 12.00 - 3.00 pm.. tapi terlajak sampai ke 3.30pm
Event : sempena Secretary Week - Up Close Personal : Red Ribbon Celebrities
Location : KL Tower
Group kami : 10 orang memenuhi meja Platinum Class

Syukur, ada peluang kali ni menghadirkan diri..
company ada menempah 1 meja untuk 10 orang staf bagi menghadirkan diri..

sedikit info : 
Meja paling best, VVIP Class = RM7000 x 2 meja yang ada
diikuti Meja Platinum Class = RM6000 x 4 meja yang ada
kemudian Meja Gold Class = RM 5000 x 12 meja yang ada
last Meja Silver Class = RM 4000 x 8 meja yang ada

tujuan mention info di atas, 
cuma rasa bertuahnya diri, terpilih antara 10 orang untuk hadir ke event best gitu..
 bayaran mahal tu...  ^_^

event ni berlangsung 2 hari, 23 dan 24hb.. group kami pada 24hb tu..
dan bestnye lagi 24hb tu, En Aaron Aziz ada looor =P
serius teruja..!
eh cerita lanjut kemudian la ye.. lebih bebel dah ni..hehe..
layan gambar yang ada..
ada gambar snap sendiri, ada yang ehsan dari kawan dan ada yang kidnap dr FB KLTower (dah dapat permission ye.. masa event lagi.. ^_^)

gambar adalah sukahati tempek. tak berapa nak ikut sususan..

tiket masuk, dan dapat bunga rose segar.. ^_^

dan dapat beg pink tu.. isi kandungan seperti dalam gambar - kanan,  menu makanan pada hari berkenaan..

pemandangan dari dewan event -  KL Tower
kami antara yang terawal sampai, daftar dulu.. si baju hijau tu sorang je secretary sebenar
kami yang mengikut ni, macam2x position ada.. ^_^


sempat la posing sekeping dua..
oooh my... saya sorang je pakai seluar
memasing pakai ikut sukahati je..taktau tema .. =P
(patutnya merah, hitam atau pink paling sesuai.. )


boleh la.. boleh laa.. hehe..


dah masuk dalam dewan.. ^_^

kami ~ 10 orang yang bertuah ! ^_^.. terselit kumbang seekor..hehe~

sempat lagi.. ramai benar menunggu turn nak snap gambar kat stage ni.. =P..kami 4 orang je layan bergambar..

kami yang duduk  sebelah menyebelah.. sementara tunggu majlis bermula..

suasana pink-merah-krim

hidangan untuk kami sudaht tersedia, mula je event terus disajikan dengan persembahan dari artist menaraKL, sambil tu menjamu selera..
yes... pengacara majlis pada hari tu..
juga dinanti sebenarnya...
sebab dia antara kategori artis kacak kan...
teruja jugak nak tengok live =P

oohh memang... dia memang suweet... tak ada la sasa sangat semacam dalam TV tu..
ingat besar sangat orangnya..
rupanya.. biasa-biasa aje.. tapi encemlah ! ^_^



yang best lagi, meja kami ni, antara yang terdekat dengan stage..
yelah.. meja VVIP dua meja je, lepas tu sekelilingnya..
meja Platinum Class lah..
oooh untung sangat, tak perlu nak menjengah2 kan diri..
layan je dari tempat duduk..
untung.. untung... ^_^

antara persembahan awal, semasa sedang menjamu selera jugak ni..
alunan seksefooon... layannnnnn... ^_^

gambar artis yang terlibat... next n3 la pulak ye..
panjang sudaaah... ^_^

p/s artis ni kalau dah nampak hensem di TV, luar lagi hencem ye.... hehe...

10 comments:

~aSHa~ said...

wah bestnye...

asha tahun ni tak sambut lagi hari setiausaha..uhuhuhu april pun dah lama berlabuhkan tirai....ehehehehee

sob sob sob

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bestnye..Bertuah Eina...
lagi² dapat jumpa abg Aaron Aziz & Fahrin ahmad..syoknye.. :)

maria firdz said...

wah.. ada fahrin lagi... :)

mamaRIFQY said...

ensem nyerrr fahrin!!!!!!!!!!!!!!

eima said...

tak penah pi secretary week .. boss tak hargai kami ...huhu sedey

Ibu Lala said...

Bestnye. X pernah dapat peluang mcm
Ni...

Ms Haslina said...

wah bestnya eina. seronokkan dapat release kan tension di off kan.

Nafira usof said...

waahhh.. bestnye~
bertuah lah iena sebab dapat joint big event cam tuh..

Masya said...

AWET MUDALAH FAHRIN NI...

Nad MamaZN said...

Waa untung kak eina! :)