About

Tuesday, May 7, 2013

.: poSing in PiNk =P :.

As salam..

asal gaji je nak shoping untuk anak-anak kan..hee~
adatla seorang ibu, time bergaji sendiri ni boleh la..
asal gaji, main click saje kalau nak shoping..

dah tak bergaji sendiri nanti..
kena la belajar duduk diam-diam =P
(niat memang ada, cuma masa sesuai belum tiba lagi..hu..)

membebel pulak ye..
ni nak abadikan pic, bebudak ni dengan baju pink mickey mouse..
mama beli online, click beli hari ni, esoknye dah sampai..
itu yang syiok tu =P

alaahai.. dalam gambar yang direview, nampak macam kaler merah jer..
sekali, dah sampai aduyaii..finky2x la pulak..
tapi sesekali boleh la.. boleh la.. =P

balik terus paksa diorang pakai..
then, si abang yang offer diri..
'mama, ambil la gambar ..' =P

aduii sopan sket abang =P
adik sebenarnya, kurang nak bagi kerjasama, tapi kena paksa dengan si abang =P

tenungan si adik, tak puas hati dengan abang, sebab main paksa-paksa suruh ambil gambar =P


berkerut kening si adik ^_^

mama suruh cium adik sket.. alaaa adik pulak, takmau bagi kerjasama..

suka betul abang posing + suka berbaju sedondon dengan adik...

adik... tak berapa nak layan... boring dia, dah la kena paksa pakai baju..pastu paksa posing pulak..ihiks.. =P

saiz baju siabang : 7 tahun
saiz baju si adik : 2 tahun

patut seluar tu seluar pendek..
abang pakai, nampak la seluar pendek
 adik pakai.. hehe..jadi seluar 3 suku.. =P

adik memang saiz lain sket..hehe..

p/s semalam kereta baru keluar workshop.. ada berlaku insiden yang tak best ke atas kami pada Jumaat lalu.. nasib la kami semua ok jer, cuma 'si putih' kami jer kena ketuk dan cat semula bahagian depan..  cacat suda... huu~ apapun ujian Allah tu datang tentu ada hikmahnya kan...dan tentu ada sesuatu yang Dia mohon kita renungkan dan beringat di kemudian hari~

7 comments:

Nad MamaZN said...

Akak eksiden ke kak?
Alhamdulillah tak apa apa...

eima said...

comey ... sedih bila keta kena claim insuran kan klu tak claim mana nk ekau duit .. tp dah claim ncb dah jd asal huhuhu

LiLy @ MaMaQiStInA said...

comel jer pakai sedondon ni...abg pakai size besar ya...kalau qis plak terpaksa beli size utk umur 3 tahun sebab kecik molek orangnye.. :-)

Sue said...

lamanyee tak jenguk sini... dah pandai jalan dah si adik yea.. abg nmpk bam bam laaaa.... comel je pakai pink2 ni.. ni mcm petanda bg mummy kuar pinky plak ni hehehehh

Masya said...

comel sesekali pink takpa.. jambu gitu hihihi...

lah eksiden ker?? huhuhu.. nsb baik x pape...

ch@ said...

sgt sweet. comel sgt.

Lily@MamaZaraZareef said...

hehe..sekali sekala boboys pakai pink comel gak..takde salahnye kan..heheheh