About

Tuesday, May 14, 2013

.: LaMa tak meNanG : kaLi ni MeNgena :.

As salam..

hehe.. tajuk kemain lagi..
bukan menang apa-apa pun..
cuma bertuah mengena pulak kali ni..
alhamdulillah..boleh tambah koleksi..

sebenarnya, Nurul tuan blog MyLittleHoneyDew
ada buat GA, hadiahnya berupa Toto Baby..
simple GA, yang memerlukan kita meninggalkan link sahaja..
so, cubalah nasib..

rezeki tak mengena untuk dapat hadiah toto baby tu..
cuma ada rezeki untuk menerima hadiah FM dari Cameron Highland..
waaa suka suka.. ^_^

Tq

blognye.. ada menjual, toto baby dan  kelambu moden .. silala terjah ^_^
suka la dapat FM.. ^_^

dan Tahniah buat pemenang hadiah Toto Baby 
dan juga pemenang lagi sorang FM macam mama juge..
sukaaaa sangat !

13 comments:

maria firdz said...

Tahniah... Rezeki tu.. Alhamdulillah...

eima said...

tahniah dear .. boleh tambah koleksi kat peti ais

♥Cik Puan♥ said...

tahniah kak ina

mummy_ayu said...

congrats!!

Nad MamaZN said...

Tahniah..
Ada ong lg link blog kak eina ni :)

Ms Haslina said...

rezeki anak-anak.
;D

Gieyana said...

Tahniah..lm x menang nih psl now mls nk joint GA or contest..:)

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Masya said...

menang pun dah teruja kan.. tahniah... saya x sempat join huhuhuhu

ch@ said...

wah, tahniah kak. rasa nak join jg hari tu, lupa sudah.

Ibu Lala said...

Tahniah

Anonymous said...

has, blogger ni 1 ofis ngn k.cik la...

wan nurul hezrina abd halim said...

wahh rajinnya buat entri kak...tak wat pun takper..hehe..nnt nurul hantar kay kamis nie..bz bangat dengan audit dalaman nie...leceh cket nak ke pejabat pos..kamis atau jumaat insyaallah free=)