About

Tuesday, May 7, 2013

.: bErLakON :.

As salam..

si adik tu..
pandai dah berlakon
konon-konon nak g school la tu kan..
asal nampak beg, mula la nak berlakon..
dipakaikan beg, minta nak salam.. then kiss..
kemudian, say bye bye..

hikhik..shomel.. ^_^

beriya salam si abah.. padahal dia yang nak kena tinggal tu, si abah nak g work di hari weekend..

menunggu pintu di buka.. kesian... dah kena halang dari keluar, menangis la dia.. sekejap je.. pantang pintu grill dibuka budak kecik ni, nak meluru keluar saja....alaaahai..
peringkat perkembangan anak-anak memang begitu kan..
suka ajuk perlakuan orang dewasa
mungkin dia ajuk anak ibu la kot ni..
bawak beg, nak g school ^_^

sekian, kisahnya si adik yang pandai dah berlakon..
berlakon la sangat ^_^

8 comments:

Nad MamaZN said...

Bleh lawan aron ajis ni ;)

ch@ said...

sayu je hati tgk kan...
kalau adli dah peluk kasut, btl pula tu pasangan kasut, sblh kiri sblh knn. kadang soh abi gi bawa jln kjp baru g kija.

Nafira usof said...

pandainye dia~
sama cam delisha~
kiut sgt kan~

ieedaz @ mama_isha said...

assalammualaikum...
lame tak singgah cni..wah adik dah makin besar dan makin panjang akal yer... :)

eima said...

dulu zamn fahim gini la ... sedih je tiap kali abah kena pi kerja shift tp bila zaman alisha keja opis hour sgt gumbira ... depa tak de nk sedih2 kena tinggal sbb depa tau pg kena pi skool

Ratu Hatiku said...

hihihi...mcm anak saya gtu gak..kalau dgr org bukak pintu jerk cpt2 lari nak ikut.. :D

Ms Haslina said...

cian dia. sayu je kan kalau tinggalkan anak waktu hendak pergi kerja.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Alolo...comei jer gaya si adik..hehe...:-)