About

Thursday, May 9, 2013

.: Ayam peNyek @ Giant Kinrara :.

As salam..

wordless jelah pepetang ni..
sesekali pekena ayam penyek di lokasi terdekat dengan rumah..
Giant Kinrara..
boleh la.. sedap jugak.. ^_^


si abang request nak makan ayam upinipin saje, tak layan, merajuk muncung.. haih~ tapau je kfc kat situ..

adik... no hal.. apa2 je layan... ^-^

rupa ayam peyek.. versi @ Giant Kinrara

p.s esok dah Jumaat?..waaah ! ^_^

12 comments:

Salina@IbuAqil said...

Amboi2 adik..
Muka steady je dia..
Sempoi lah adik..
Abang dah makin hadsome dah sjak dh besor ni.. ;D
Gambar mama & papa mana??? Hi3!!!

Aisyah Husaini said...

ermmmm syedapnye lame dah tak makan ayam penyet terngiur..dolu sblum pindah leh dikatakan hari2 makan ayam penyet ngeh ngeh ngeh

Cho Zila said...

oooo ni kat food courtkan... ituler ingat kat mana ler pulak der ayam penyekni... tak pernah cubapun lagi...padahal ituler tmpt makan..

eima said...

tak penah mkn lagi kat tmpt lain selain wong solo ...hmmm takut tak sedap ...

Nafira usof said...

lapar plak perut nih tengok nasi ayam penyet tuh~

Zura@Iwan said...

ayam penyek..penah mkn kt tesco ..hehe

LYAfrina said...

ayamnyer x bape nak penyek .... hehe

Nad MamaZN said...

Suka nengok arif makan...
Nape la zakwan tak mcm tu huhu
Klu x mesti badan 'sedap' mcm arif hihi

Ms Haslina said...

masa pregnant hari tu mmg ada makan disitu. suka part sambal nya..sedap.

mama lieyna said...

Salina@ibuaqil:
Hehe..makayah low profile :P

Aisyah:
K.eina pun sama, lama sungguh dh tak pekena, itu yg terorder baru2 ni.. :-)

ChoZila:
Harus dicuba.. sedap gak :-)

eima :
Alaa cuba je, yg ini, nak kata sedap sgt tak jugak.. ok ok je la..

Nafira:
Ihiks.. kita mmg gitu, pantng nmpak makanan, terus jd lapar, leh geng..hehe..

Zuraiwan:
Tesco sini takdelak menu ni..huu..

Lya:
Ha a la lya, baru perasan...hehe..

Nad:
Zakwan dh sekolah kot, byk aktiviti, kurang sket la selera, klau arif ni blm sekolah, makan je kerjanya.. hehe..

Haslina:
Ha a, sambal dia best :-)

wan nurul hezrina abd halim said...

laporrr terus dah sero nih!

ch@ said...

Alaaa saja la dak dua ni..tayang mkn. Mentangla aunty ch@ jarang mkn diluar...