About

Wednesday, April 3, 2013

.: WW : tiDo ke Tak Ni ?! :.

As salam..

haih la.. suka sangat la duduk macam ni dalam buai..
geram betul...!



adik yang macam-macam
^_^

18 comments:

amy said...

haha kelakar tol :)
anak kedua memang byk peel kan has ;0
samela dgn anak buah kami kedua tu..
byk peel tp menghiburkan :)

Nad MamaZN said...

Naseb baek pandai turun sendrik :)

♥cikmOt♥ said...

hahaha, adik ni, macam macam fiil ye...

jatuh kang....saper sakit???

LiLy @ MaMaQiStInA said...

hehe..anak2 makin membesar...mcm2 peel diorang..:-)

@e_da said...

heheh ni aksi akrobatik ni...

eima said...

fahim dulu waktu tido buat selalu tido meniarap dlm buai ...

mmg semua budak gitu kot sbb hakeem pun sama.....

nens cellection said...

haha..comeii jek..
buat geli hati org je adik ni..hehe

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Orked said...

sama macm ank sya yg no 3 ni...

yang kite pulak takut dia jatuh atau kena himpap dgn buai tu..

macam2 la prangai anak2 ni

Ms Haslina said...

hehe, sudah start buat action sebab boring ke tu.
;D

Zuraidah Butang said...

heheh ape pesen la tido tu..heheh comel giler..:P

ch@ said...

adoi hakeem. saja dia trick mama tu nak main.

Nafira usof said...

alolololo.. geramnye!!
rasa nak geget jer bontot itu~

~aSHa~ said...

comey nye

Imah Dinor said...

mcm2 la ayip ni...bahaya tu...

Jue a.k.a Ibu 2F said...

kelakar betul adik..nasib baik tak terbalik buai tue

wan nurul hezrina abd halim said...

Haha lucu tp xbhyake ek?tkot jatoh

Izan Ishak said...

ehhh... suka dok main2 cam tu ke dalam buai eina...