About

Wednesday, April 17, 2013

.: WW : oRder vS maSak seNdiri :.

As salam..

tak ada apa..
saja tempek piccas yang ada dalam phonememory ni.. ^_^

order dari adik opis ni.. cupcake ada ladybird.. RM2.50 seketul bersaiz sederhana~
ladybird boleh makan tau..

masakan sendiri untuk breakfast di hari minggu..
nasi goreng cara sendiri.. 'O' je..

sekian ^_^

10 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

Nasi goreng tu walau simple tetap nampak menyelerakan..kite ni memang penggemar nasi goreng..:-P

maria firdz said...

alamak.. comel cup cake tu.. nk mkn pun terasa syg... :)

Ismaliana Sulaiman said...

nasi grg tu nampak sedap la iena.. :) kat umah ni klu weekend menu sarapan mesti ada nasi grg..

dah lama x buat cupcakes...

Nad MamaZN said...


Antara 2 tu, saya pilih nasi goreng
Baru kenyang! :)

::NureeN:: said...

tajuk ingatkan cupcake tue eina wat sndrik...
alahahiiii tertipu

eima said...

dah kenyang dah ke

Ratu Hatiku said...

Apapun msk sendiri jugak yg best.. :D

MrS. F!zA said...

lama tk makan cupcake..sedapnyaaa

Izan Ishak said...

yelah eina... nasi grg yg simple camtu mmg laris kalau kat umah ni.

Nafira usof said...

haah.. nasi goreng tu bikin terliur jer.. hehehe