About

Wednesday, April 17, 2013

.: WW : dePan vs BeLaKang :.

As salam..


si adik, dalam kereta 'WAJIB' kena duduk belakang..
tengok gambar snap by si abang ni.. kasihan..
semacam menagih simpati supaya bawa dia ke depan..
hee~


last2 si abah kasi 'can' jugak..
masa ni traffic light merah..boleh la..

adik memang bahaya kalau dalam kereta duduk depan..
dia suka 'macam-macam'
tapi terkadang terlepas jugak..
sampai ke depan, duduk dengan si abang..
sebab dia pandai dah memanjat..
tapi sekejap jelah..
bahaya~

then co-pilat abah sehingga ke hari ni..

semestinya si abang arif..
 ^_^

eh eh.. tak jadi word less pun..hee~

4 comments:

Nad MamaZN said...

Lama lama mak nye sengsorg dok blkg jadik mem hihi
Sama jek ngan saya =p

Nafira usof said...

zura duk depan ngan Delisha.. Anis duk belakang..:)

::NureeN:: said...

abg arif x sihat ke eina, nmpk kurus ckit.. tp tetap ensem..
adik x sebuas emir la nureen tgk.. klau emir boleh duduk mcm tue. abes lampu, viper, cermin pdg belakang semua dia kacau.. aiq viper paling dia suka tarik.. signal tak yah crita la.. tup tap dok tolak

LiLy @ MaMaQiStInA said...

budak2 suka duk kat depankan...mcm Qis..kadang2 pandai plak tu suruh maknye ni duk kat belakang..dia yg duk kat depan..hehe..