About

Tuesday, April 2, 2013

.: sanTai haRi minGgu :.

As salam..

hari minggu..
syook.. dapat lepak di rumah pagi-pagi..
kemudian ber agenda jalan-jalan..
jalan ke mana pun tak kisah, asalkan dapat keluar bawa anak-anak..

eh.. tak ada cerita best pun aktiviti weekend kami..
biasa-biasa aja..
en abah sekarang cutinya 'beku'..
mana boleh plan nak pergi jauh-jauh..
jadinya n3 this week, memang cerita pasal aktiviti anak-anak jerlah..
aktiviti berjalan-jalan tak ada la sangat..huu~

upps melalut ke lain pulak..
just to abadikan..pic taken on last weekend..
santai pagi, lepas minum pagi.
si abah layan baca newspaper..
si anak-anak pun sama sibuk jugak..

naaah, kasi can.. main je dik...
kasi newspaper lama, main la sepuas hati ye dik.. ... ^_^

ada gaya.. tapinyee.. bersepah0sepah helaian lain..haih~


sambil duduk pulak.. ^_^

suka sungguh la tu, si abah kasi can.. dan mama tak marah adik sepah-sepahkan.. ^_^


si abang pun sama.. nak jugak membaca.. ^_^
Sekian.. ^_^

11 comments:

Nad MamaZN said...

Gaya mcm org besar jek tu
Hehe

maria firdz said...

Mmg bergaya hbis baca berita. .. :-P

mummy_ayu said...

ok la tu, duduk rumah leh rehat2...
wah..seronoknya dia main paper..hitam plak kang tangan tu sayang..

::NureeN:: said...

dunia ni aku yg punya hahahahaa...
agaknyerr g2 kot dlm hati hakeem yerr hehehe...
bagus tol hakeem, kalu emir ni abis dikoyaknyerr n masuk mulut ;p

eB said...

auntie nk join boleh?
kasik mam OT... ha3

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Kusyuknye adik baca newspaper...hehe..:-)

Izan Ishak said...

anak2 kalau diberi peluang mmg suka sangat kan eina. mesti syok sgt sbb mama n abah tak marah pun.

Imah Dinor said...

ha sama la dgn aina yg kat rmh ni..pantang nampak surat khabar mst nak sepah2...kira normal la anak2 kita kn...he..

nens cellection said...

hehe..dh dpt green light..ape lg dik..;)

Nafira usof said...

olololo.. comel nye baca paper.. bersepah2 haaa.. hahahaha

ch@ said...

hahaa, comel btl dak hakeem tu. demok cam adli. beriya-iya je baca paper tu kan.