About

Friday, April 5, 2013

.: HaPPy birtHdaY aBah ^_^ !:.

Salam hari Jumaat..

esok adalah sabtu dan diikuti ahad..
sukanya............ ! ^-^

sungguh la pantas masa berlalu sekarang..
dah 5 April today... 
esok adalah hari istimewa.. ^_^



gambar anak sebagai penghias n3.. ^_^
anak abah dua orang tu.. 

dua-dua pun kawan yang baik untuk si abah..
agak-agak bila pulak mama nak ada kawan baik kan..
eh.. maksudnya.. anak girl la pulak kan..
boleh jadi kawan baik mama.. =P.. ihiks..

sabo ye si mama, ada rezeki tu nanti.. In Sha Allah..
.. eh cerita melalut ke lain la pulak.. sebenarnya nak wish something special.. =P

esok..
tanggal 06 April 2013
si abah genap usianya 32 tahun ! ^_^
********************
Selamat Hari Lahir buat si abah...

"moga terus diberikan kesihatan yang baik, dipanjangkan usia, dimurahkan lagi rezeki, dan terus terusan dilimpahi kasih dan sayang untuk dicurahkan buat anak-anak dan isterimu ini.. ^_^..." 
Amin.............

p/s > selamat berhujung minggu.. !

15 comments:

MrS. F!zA said...

blh dh tu usaha utk ke3 plk..bt kawan mama..hihihi

eima said...

hepi beday enabah hakeem ngan rif...
semoga panjang umur, murah rezeki ngan dpt tunggakan gaji PM umum ari tu cepat ... yeay ...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Tak pe akak... usaha tangga kejayaan... hehe... mana tau pasni rezeki dpt girl pulak kan... boleh la jadi kawan & pembantu mama dia....

Izan Ishak said...

happy birthday utk abah arif n hakeem!

Nafira usof said...

Happy Birthday buat suami Iena..

InsyaAllah.. ade lah kawan mama plak lepas nih~ hehehehe

♥cikmOt♥ said...

apa plan sok kak???tak pe memana ke???

mek da ©™ said...

wahhhhhh kite pun dh nk cukup umur 31 nih uwaaaa

nens cellection said...

sebaya suami akak ngn suami sy..hehe
hepi earlier besday!..

Cho Zila said...

bseday tersayang mestilah terujakan .. ada surprise tak !! selamat hari jadi untuk mama punya kesayangan... akak doakan rumah tangga kalian akan bertambah erat...

~Siti Hajar~ said...

Ada rezeki InsyaAllah...dpt la gegurl plk...

Eh! si abah seusia sy la...hehe

Masya said...

selamat harii lahir buat abahnya.. agak² ada sambut bestday party boy x?? hihihihihi ... kata nak makan kat luarkan.. nanti review tau kalau tempat tu menarik...

Ratu Hatiku said...

Selamat hari lahir buat abah ya.. Semoga sihat selalu dan bahagia d samping keluarga tercinta..
hensem2 anak2nya.. :)

nieda said...

happy birthday in advance utk hubby eina.insyaallah lepas ni boleh dpt baby gegirl

LYAfrina said...

selamat hari lahir buat suami eina.. smoga beliau trus sihat utk mjaga familynya ini..

in shaa allah.. nnti eina akan dpt geng gak

wan nurul hezrina abd halim said...

hehehe nurul dah ada kawan baik jugak..2 lagi si papa blum ado..

*eh ina nnt bagi link kat GA toto nurul.mana tau rezki hakeem dapat toto..hehe senang jer bg link tak yah wat entri..