About

Thursday, April 4, 2013

.: MeReka berGandiNgan :.

As salam..

pic from hp.. ^_^
(tempek je, sbb tak de idea nak cerita apa dah.. =P)

baju semasa bayi, masih muat pada badannya yg kecik molek =P
spontan si adik~/weeee...

amboii syook si adik.. melepas ?!

si abang sama sibuk, nak main jugak.. lahai..~

*periuk tu digunakan, semasa buat jamuan harijadi si abang arif dulu..
cuci dan letakkan sementara kat bawah..
si adik, pantang... nampak saje dia.. mula lah nak buat kerja..

baik adik, baik abang.. sama jer sehati sejiwa bab ni.. =P

Sekian~

11 comments:

Nad MamaZN said...

Sehati sejiwa bab 'kemas' umah ye
Hehe

ch@ said...

Hahaaa...sepakat membawa berkat namanya kak. Sooo sweet ok. Seb baik rmh akak satu floor je. Cam kita periuk bakul kabinet dapur jmpa dlm almari baju dlm bilik tgkt atas. Camno ia terbang tu....

ct rahani said...

hihihi sepakat namanya nih.. aqeef pun sama kak.. abis periuk belanga diangkutnya.. pantang leka sket.. huhu..

Ratu Hatiku said...

hihihi...mst apa yg abg buat si adik ikut..

wan nurul hezrina abd halim said...

Bis periuk belanga mama jadi bhn menan.hehe

maria firdz said...

haha.. meriah dengan periuk besarnye.. tu kalau de besar lagi pasti dia buat swimming pool... hehe kretip... hihi

Izan Ishak said...

muat hakeem dok dlm periuk mama tu. kalau dah berdua camtu... sure main pun pakat2 aje. seronok tengok...

mek da ©™ said...

hahahhaha siap dok dlm periuk tuh adik

~Siti Hajar~ said...

si abg nyanyi lagu tudung periuk x sambil main tudung periuk tuh...hehe

Adik plk elok je muat dlm periuk tu, comel je tgk...

NzA said...

tlg mama "kemas" rumah ye...

mamaRIFQY said...

mak aiii...............main periukk nampak!!