About

Monday, April 29, 2013

.: keRjasaMa aDik aBang : BuLi :.

As salam..

salam hari Isnin..
29hb dah hari ni, semalam 28hb April genap usia si adik 1 tahun 4 bulan..
dah besar dah dia, kejap je..
tapi badannya masih macam tu, kecik molek si adik ^_^
apapun syukur, adik sihat adanya.. Alhamdulillah..

berbalik pada tajuk..
sesekali bila dua beradik bekerjasama..
suka sungguh mereka dibuatnya..

apa yang penting... 'KERJASAMA'.. adik suka ajuk perkataan tu.. ^_^
 kiiutt.. =P

ini lah dia salah satu aktiviti kerjasama mereka..
sesi membedakkan dan menyikatkan rambut si abah,
lengkap berminyak rambut lagi..
alahai anak... kena bersabar sajalah si abah.. ^_^
sesekali tu boleh la layan...
kasi anak-anak happy.. kan..

adik bedakkan.. si abang sikatkan rambut...


muka budak 'pembuli abah' ^_^
dihari berlainan, balik dari kerja dan rumah pengasuh..
mintak nak bedakkan lagi..huu~
redha aje si abah =P


adik bersama sikat dan bedak yang dgunakan.. ^_^
apa sahajalah anak-anak..
makayah redha dibuli...janji kamu kamu happy..

bila mereka besar nanti
tengok ini, pasti tercuit hati.. ^_^

9 comments:

Nad MamaZN said...

Seronok abh kene grooming hihi

Selamat pagi kak eina sayang! :)

mamaRIFQY said...

oh sesi membuli abah die rupenyerr.....hehhee.....nanti buli mama lak!

maria firdz said...

belajar buat facial kt abah ea dik.. hehe

Lily@MamaZaraZareef said...

ahahahaha...redha jek si abah menadah muka yek..klu kat umah saya bedak mmg kena sorok sbb mamanye malas nk mengemas in case adik wat sepah..kikikiki..

Mama Hanim said...

wah2 dah pandai main make up ye dorang tu.. redha je lah abah mereka jadi model kan..hehe.

Ratu Hatiku said...

hihihi...menyerah jelah abahnya ya... cute jerk adik..

Nafira usof said...

hahahahha.. sonoknye dorang buli abah yer~ abes lah bedak sebotol kalo cam nih hari2~ ahaks~

eima said...

gitu la aku jd mangsa anak2 ... hmm tp besh kan klu diorg main2 gitu ngan kite ...

ch@ said...

abah sgt sporting. best2.
kat sini, mmg emak je la yg kena. tiga org jurusolek.