About

Monday, April 8, 2013

.: Kek coMeL unTuk si aBaH :.

As salam...

sempena birthday nya si abah pada Sabtu lalu.
mama belikan kek comel ni..

Sambut awal sehari, iaitu hari Jumaat..
kisahnya mama order cupcake yang comel ni dari adik kat ofis ni..
baru kerja lagi adik ni, so baru la mama tau adik ni pandai buat cupcake..

apalagi, ambil la kesempatan kan..
minggu lepas tau, terus je order..
mama buntu nak yang macamana rupa, sbb adik tu asyik lupa je nak bawa sample..

last minutes, just bagitau, buat la macamana rupa pun
janji budak-budak teruja bila tengok..
eh eh.. apa ke hal, besday si abah, order cupcake nak kasi anak teruja kan..
hehe... alaaa.. yang nak meraikan pun anak2.. 
biar la anak2 yang teruja..ye dak? ^-^

si besday boy, yakni si abah tu.. 
dia sure tak kisah punya..

hari rabu order..
jumaat dapat.. hasilnya...
taraaa...

tema bola pulak, kena sungguh la, si anak-anak sangat suka.. ^_^


kiut kan ^_^.. suka mama tengok..
terlupa nak letak umurnya..hu~

see... si abang tu sangat la teruja.. ^_^

balik kerja terus bergambar kejap sebelum makan, tak perlu lilin lah..dah tua =P

alolo..shomel shomel.. ^_^

katanya mek rose kt FB mama.. gambar ni menunjukkan si abang berkata .."haaiipp.. kek ni abang long yang punya"

uuik.. dah mula cuit2 tu, geram la tu si anak-anak tu..
dah mula nak rasa..
Alhamdulillah, tahun ni baru ada kesempatan kasi kek kt si abah.. 
sesekali meraikan.. tanda ingatan.. ^_^

Moga panjang umur si abah, tahun depan boleh raikan lagi..
In sha Allah.. 

oooh rasanya cupcake ni..?
mama ambil perisa coklat..
sedap... keknya lembut 
kena la dengan tekak..

next time boleh order lagi..
senang la, seofis je.. ^_^
p/s ada 16 biji kesemuanya.. kami 4 orang, kira sorang 4 biji la..puas la makan.. ^_^

15 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Comel nye kek tu...pasti sedap...
teruja abang nampak kek tu..:)

Happy B'day buat abah Arif & hakeem..moga panjang umur & sentiasa dimurahkan rezeki..^^

Ibu Lala said...

Alo lo lo.. Bestnye. Happy buffday

@e_da said...

comelnya... pandai mama pilih. menarik perhatian anak-anak...

Nad MamaZN said...

Comelnya kek ni :)

MrS. F!zA said...

menarik! hakeem pandai jugak makan kek kak?

inazamri said...

epi bday buat abah tu.cantik kek comel mcm tu

Masya said...

anak² kemain teruja dr abahnya...

mamaRIFQY said...

nampak menarek sangatt ! anak yg terlebh suke ni..sbb bola kan??

Imah Dinor said...

mmb sgt comel dgn sesuai dgn 3 hero mama tukn...nnt leh order gak la..opes dgn rmh ibu ni kn...

nens cellection said...

kreatif..sgt cantik!!..suka!

Iela Fazielah said...

INA...cantiknyer... kalau rasa sedap lepas ni leh cuba order pada dia pulak..harga camne?? cantik jugak tak??

wan nurul hezrina abd halim said...

comelnyer cup cake padang bola=)nyum nyum..

wan nurul hezrina abd halim said...

comelnyer cup cake padang bola=)nyum nyum..

ch@ said...

Syg nk mkn sbb comel sgt. Beday adik kita hr tu kek carrot secret recipi sdp jgk.

Izan Ishak said...

cantik cupcake tu... sayang rasanya nak makan...