About

Monday, April 8, 2013

.: jaDi MaiNan dia :.

As salam..

susulan dari cerita kek comel pagi tadi..

cupcake tu kan, temanya bola sepak..
ada patung kiut dan palang gol..
benda alah tu, memang sah-sah la tak boleh makan..
ianya dari getah..

disebabkan ia comel dan sememangnya si abang arif ni penggemar bola sepak..
jadinya dia ambil patung-patung tu semua.. (6 ketul)
dijadikan bahan mainan dia..
berlakon lah konon-konon, diorang tengah main bola.. hee~

arif ....arif....


kusyuk sungguh main, bola tersangat laaa kecik..susah... tapi dia suka...
p.s punya la banyak mainan dibeli, mainan ini jugak dia suka.. yang kecik-kecik dan comel..herm..memang kena main jauh dari si adik, takut si adik masuk mulut.. telan ja...hu~

21 comments:

Imah Dinor said...

untung la ,dpt mkn ngan mainn skali....

eima said...

tang bola tu takut ..ade yg lekat kang

Nafira usof said...

2 in 1 punye kek nih..
zura pon suka gak pilih kek yang ade menan gittu.. hehehehe

♥cikmOt♥ said...

amboi abang...kalu dapat main...bukan main lagi dia...

~aSHa~ said...

kreatif tu

::NureeN:: said...

2 in 1 la yerr eina hehhee

Nad MamaZN said...

Mmg xleh ksi akeem
Nnt abes masuk mulut ni

wan nurul hezrina abd halim said...

hehehehe sungguh teruja nampak mainan2..kira oklahtuh sambil makan kek bleh ada mainan lagi

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Kiranye tak membazir juga...2in1 kek ni..hehe..kusyuk Arif main.. :)

ieda immi said...

janji abang suke kan ..
aah dik kena jauhkan .. risau juga nie

ps : TQ dik , sokongan adik memang akak hargai ;)

Nia said...

2 dalam 1 kek tu, dapat mainan percuma, hehe

ch@ said...

Sudah besarkan, minat pun berbezala. Takpe main sesorg xganggu adik.

Izan Ishak said...

abg arif dah besar...menan yg small part camni dah sesuai utk dia. khusyuk betul!

Cho Zila said...

kek macam ni bestkan.. boleh makan dan main sekali...

NzA said...

alolo.....cemol jerr...tunggu adik besar ye abang, nnti boleh main bola sama2.....

wan nurul hezrina abd halim said...

Kira 2dlm1lahni.main n mkn.hehe

wanie amerie said...

salam kenal tuan rumah..
jln2 sini & follow..
bestnya dpt mkn kek & main sekali..
bertuahnya badan..hehe
sudi2 lah follow kita yer..tqvm

Fizah said...

hehe jimat kos beli menan...=)

~cik atin~ said...

bile bace entry nih terengat kat adek bongsu kat umah. perangai same. klau dah beli kek tuh. dye dup kejar ke mainan tuh dulu. keknye dah jadi no 2..

dela said...

khyusuknya!

Sidratul Muntaha said...

memang
budak2 klu bola suke sgt