About

Thursday, April 4, 2013

.: HokKaido BuN :.

As salam..

dapat free, orang blanjer masa di ofis...
rasanya sedap dan sungguh nikmat sekali..
nama dia.. mama pun tak sure sangat..
dengar-dengar orang kata 'Hokkaido Bun'

taktau betul salah..
sebab first time, dapat rasa dan makan..
rasanya...sangat laaaaaaaaaaa sedap...

kalau boleh nak lagi.... yummmeh ! ^_^


p/s orang belanja memang la suka... ^_^.. terima kasih..~

14 comments:

maria firdz said...

Macam jepun je bunyinye..

♥cikmOt♥ said...

nampak macam sedap...tapi saya ni kak, kalu nak menerai menda baru...hurmm...tergeliat jugak lidah...hehehe

Nad MamaZN said...

Beli kt kedai bakery ada kot ek?
Cam sedap jek
Rase apa?

eima said...

roti ke hape tu ... inti die cekelat ke

Nafira usof said...

ooohh.. terliur jugak zura tengok~

Jue a.k.a Ibu 2F said...

tak pernah makan ...tapi nampak mcm sedap je

~Siti Hajar~ said...

a'ah mcm jepun je bunyinyer, kwn beli mn tuh..???

ch@ said...

Yummy yummy, kita suka apa saja berkaitan dgn bun mahupun roti....hihiii...

Iela Fazielah said...

betulla..nama jepun.. tgk pun dah terliur

wan nurul hezrina abd halim said...

Apalah gknya rasa tuh?xpernh den mkn.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

macam nama jepun..
1st time lily dgr...nampak sedap jer tu...

Izan Ishak said...

kalau tak silap namanya hokkaido cake. dalamnya ada inti custard ye eina? izan ternampak masa singgah tesco nilai cuti hari tu.. tapi tak terbeli plak... terbayang2 pulak rasanya yg sedap tuh.

mek da ©™ said...

sdp tuhhh nak!!!

Ibu Lala said...

Sedap kek ni. Sy suka. Dulu sll beli sekotak sekotak. Sekotak ada ketul. Dlm ada inti kastad.