About

Friday, April 19, 2013

.: BreasKfaSt weeKenD :.

As salam..

salam jumaat yang mulia..
Alhamdulillah, bertemu lagi jumaat..
bestnye esok sabtu dan diikuti ahad..lalala.. ^_^

dah sarapan ke belum semuanya?
jom layan breakfast dulu..
hee..
breakfast kami weekend lalu..
si abah kerja masuk tengahari sikit..
so.. pagi tu sempat breakfast sama..

menu pilihan, roti telur dan roti canai..
si abah keluar beli dengan si abang arif, naik motor..
lama-lama sekali layan roti canai or roti telur ni..
best jugak....
^_^


adik tumpang makan bersama..
saja kasi dia berdikari, suap sendiri.. ^_^


boleh la.. tapi kena kecil-kecilan siap-siap roti tu..

adik tadah tangan baca doa..hee.. tinggi betul dik.. =P .... abang balik je rumah terus bukak baju, panas sokmo kamu ni bang..

nyum..nyum..nyum...
Alhamdulillah kenyang..

Selamat berhujung minggu ~ ^_^

11 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

tengok je roti canai ni terus berkeroncong perut.. sebab tak breakfast lagi... huhu

betul tu, sesekali layan roti canai time weekend memang best... :)

**nampak arif macam susut sikit je badan dia...

Nad MamaZN said...

Sedapnya roti canai
Skrg ni mmg hangat membahang la kak.. Nayli pun tak berbaju kst umh huhu

Ratu Hatiku said...

Comel jerk adik tadah tgn baca doa tu.. :D

Nafira usof said...

sedapnyeeeee..
lama tak pekena roti canai~

eB said...

eB x leh nk telan... x tau np... dolo ok... hu3
hepi wiken :)

rATu kEBaYA said...

sedapnya... lagi2 pekena dgn tek tarik.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

alolo..pandai adik makan sendiri...comel jer gaya dia baca doa..:)

rohayu osman said...

selera nengok diorang makan.. anak2 ayu semua tgh mogok tak nak makan...

LYAfrina said...

sedapnyer tgk makan roti caai.. sama cam k.asya suka mkn roti canai.. lya lak kurang sket,.

Izan Ishak said...

kalau tgk anak2 mkn berselera mmg syok sesangat. baguslah anak2 eina tak memilih kan...

Imah Dinor said...

dah lama xpekena roti canai..nnt blk kg leh mkn sama2 dgn mak...