About

Thursday, April 11, 2013

.: aNaK dah eMpat ! ^_^ :.

As salam..

hahah... berangan lah sangat..anak dah 4 kan..
baru dua =P

syoknye kalau express, tetiba anak jadi 4, kan senang =P
merepek!

last2 weekend, ke rumah kakak mama, a.k.a dinorfamily..
saja jalan2x lama tak jumpa..

rindu Aina yang manis menawan..
abang ijat pun, abang arif rindu, nak main sama..
bila cakap ja, nak ke rumah abang jat...
bersemangat dia.. ^_^

sesekali dapat jumpa kan..
snap2x..tanda kenangan...

uppps si mama yang over excited nak bergambar =P

oooh ini la, tandanya anakku sudah empat! ^_^

geram betul sama aina yang kiut dan manis menawan.. manja lagi.. ^_^

abang arif pun sukaa...

..nak adik gegirl pulak eh abang arif ? =P

akeem dan aina.. suka juga dia.. ^_^

sayaaaang aina.. ^_^

amboi aina... sopan sket yaang.. hehe~ akeem tgh mamam sesuatu tu..itu yang mulut gitu.. =P



teringat-ingat je sama aina..^_^
terngidam-ngidam pulak si mama nak baby girl...hehe..
akeem jgn marah naaa... =P

10 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Seronoknye bila ada anak ramai macam ni eina..pasti rumah meriah dengan keletah diorang... :)
Aina dah besar ye..makin comel..^^

::NureeN:: said...

dah bulih dah kasi akeem adik kan...
hehehe...
*nureen nyerr blog lmbt loading sbb background kot.. size dia besar huhuu

Nad MamaZN said...

In shaa Allah preknen pasni akak preknen kembar
Dua dua girl
Heheheh

Norhasikin Muhammad said...

insyaAllah anak ketiga nti baby girl plak..hehe.

~Siti Hajar~ said...

Elok la tu bg Hakeem adik, mudah2an pasni dpt gegurl plk...

Geram tgk AIna, muka cam ayah dia kan, sejuk org tua2 kata..

Nafira usof said...

zura teringin nak bb boy.. tapi takut nak beranak lagiiii.. muahahaha..
tunggu lah delisha besar dulu.. hahahaha

Masya said...

org tua² kata nak tahu anak seterusnya tgk peha anak kt yg lahir.. dulu hakeem ada 2 garis alur ke.. satu.. kalau 2 alur anak perempuan... hihihihi.. sy dah terlupa.. dah lama sgt...

Imah Dinor said...

nnt aina dah besar mst pelik tgk pic dia yg suka angkat kaki gitu...yg xtahan suka hisap ibu jari kaki hu...
kami semua doakn mamalieyna cepat2 dpt baby girl pulak mst btambah meriahkn....tembam plak bila tgk suma pic aina ni...

LYAfrina said...

comelnyer aina.. bulat getel mata

ch@ said...

waaaa....tiga pun dh huru hara apatah lg empat. Smpai kawan kita kata "meriah sgt rmh ko tetengah mlm" dek kerana masing2 masih main, mnta itu dan ini.

Jomla kakIeyna lg seorg...girl. Hiks!