About

Monday, April 29, 2013

.: aDik-aBang verSi seRasi berSama :.

As salam...

layan si adik-abang posing dalam rumah atas kereta comel adik ni..
mereka dalam versi SEraSi BerSAma ^_^
sebabnya..
suka betul 'berbalah' dua beradik ni..
kecik lagi kan.. sikit masa lagi, si abang dah mula faham ituini..
pandai la dia 'beralah' dengan adik.. Amin...
^_^

adik sebenarnya nak rampas naik jugak kereta tu.. dandan mama suruh senyum..nak ambil gambar nii...
elok bagi kerjasama.. i Like..! ^_^

senyum nampak gigi dari adik abang.. ^_^

serius pulak adik tiba2..

lagi........... lalalala.. ^_^
dah ... lepas tu adik dah sibuk nak rampas camera..wuu..
cannot..cannot.. =P


Sekian.. ^_^

8 comments:

mummy_ayu said...

So sweet la ang ngan adik nie.....tomei...

mama ila said...

hehehe..comel...laju dia pergi kat mama dia nak rampas kamera pulak yer..hahaha

mamaRIFQY said...

chanteqnyer kete diee...jelas auntie tgk tauuuu

♥Cik Puan♥ said...

baiknyer....anak saya akak rajin bergaduh jer..nasib baik si baby tu kecik lagi.....comelnyer anak2 kak ina

Kasih Ibu said...

alahai sejuk je mata memandang 2 beradik ni...dua-dua sama comel.harap2 Haiqal pun boleh jadi abg yg baik bila ada adik nanti...

Ratu Hatiku said...

comel... :)

ch@ said...

gambar nombor dua tu, i like. sgt sweet. boleh print besar2 gantung di dinding. comel.

Ibu Lala said...

Anak anak sy pun asyik bergaduh je kojenye. Pening kita dibuatnya..