About

Tuesday, March 5, 2013

.: wajaH keRiangaN :.

As salam..

sambung tempek lagi dan lagi..
kenangan@WaterPark, Bukit Merah Laketown...
(harusla ada yg muak ni, hehe.. tak apalah..untuk kenangan diri sendiri jugak..tempek jer.. ^_^)

piccas setelah mula 'mesra' dengan air..
semua pun happy.. termasuk si adik akeem ni ^_^















si abang berjoget 'gangnam style' katanya =P

si adik akeem lama melepak kt pancutan air ni..leka~
opp.. sampai sini dulu la..
next sambung lagi, last part kekdahnya cerita di Bukit merah ni
..haha.. banyak sungguh =P

okies, sambung di n3 seterusnya.. hee~

11 comments:

eima said...

syok tu dpt main air ....
mama diorg pun sama syok jugak tu ...

MrS. F!zA said...

seronok ye budak2 tu main air..darwisy suka lah gini cuma bila mndi lama sgt kna asma sebab sejuk kot..

~Siti Hajar~ said...

Km klu kesini mmg seharian berendam, rehat sat utk mkn je, msk pkl 10 pg keluar pkl 6 ptg, tu pun jenuh paksa anak2 sudah...hehe

Nti eina try ke Carnival Sg Petani plk, syok jgk tp klu nk syok lg p Lost World Tambun...best2!!

LiLy @ MaMaQiStInA said...

wah...bestnye.. seronok betul Hakeem...^^

Cho Zila said...

cantik gambaryertu.. kalau framekan cantik..

mamaRIFQY said...

syok la diorang dapat mandii.....mesti ssh nak ajak balik tu. kalo rifqy ni, mau mengamuk sakan kalo ajak balik

Imah Dinor said...

comel jer dua bradik sedondon jer...

|| NaFiRaa || said...

sonoknye main air~

sue zainun said...

comel akeem

Anonymous said...

comeynye akeem.. geramnye tgk muke dia....

mummy_ayu said...

seronoknya masing2..dapat bermandi manda la katakan..