About

Friday, March 22, 2013

.: saMbut BirThdaY si aBang AriF :.

 As salam..

Salam Jumaat yang mulia..
hari-hari jumaat ni, elok kurangkan kata-kata ^_^

so, gambar jerlah lebih ni ye..
mengabadikan kenangan.. sambutan harijadi abang arif yang ke 4thn.. ^_^

Alhamdulillah si abang happy
walau cuma sambut bersama sepupu dan mak/pak saudara..
mak njang nya je (dinorfamily) tak dapat datang sebab kerja..huu~

tarikh : 17.03.13
lokasi : my rumah la..hee~
menu : atas permintaan SIL ni.. Laksa la apa lagi.. + bihun sup utagha'.. ^-^
(n3 makanan nanti-nanti ye.. byk dah gambo dlm n3 ni =P..)
deco guna semula adik punya dulu..hee.. ditambah tulisan tangan si mama, menulis nama si ARIF tu.. =P

simple saja..

kek pun simple saja.. bolehla untuk budak2x makan.. ^_^
si mama tukang ambil gambar, malas nak bersiap
so tak interframe la..huu~
adik pun tak tukar baju pun..

happy si arif, tapi muka buat macam gaya malu-malu kucin =P

boleh pulak dia takmau tiup lilin tu.. siap kerut kening tu ha.. kakak caca tolong tiupkan =P

terlebih edit plak gambar ni, terang semacam ..hu~



mama interframe tangan ja.. haha...

pak ucu arif .. si adik dah tak berbaju.. dan my FIL ^_^


bertukar dah baju adik.. PIL dah balik Johor time ni, Pak Su pun dah balik..
 tiba masa, mama interframe pulak..
tuk kenangan..
tapi si abang dah mood ke laut ..ngee~

tak cung la, si abang buat muka, protes malas nak bergambo..hehe~

selingan ^_^
adik selesema masa ni, sian.. ni, nak berebut camera..wuu..

hadiah dari pak cu, terus bukak dan main..
hadiah dari PIL.. ^_^
ada lagi, tak sempat interframe.. senapang bola..mana ntah disimpan..

dari pak su.. sangat suka la si abang..mainan gini..

sekian ^_^

p/s selamat berhujung minggu !

18 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

bestnye abg arif dpt potong kek ya..ada sepupu2 duduk dekat ok lah kan..ada jugak dia kawan2..zara zareef dah jauh dgn sepupu2 diorng dah sejak pndah kuantan ni..wuwu

Nad MamaZN said...

Bestnye celebrate bday walau simple pun kan

@e_da said...

happy birthday abang arif.. semoga jadi anak yg cerdik dan pintar...

♥cikmOt♥ said...

aler, kak ieyna tak jemput pung...lalala...sedih ar gini...hehehe...

hepi besday abang arif...

Masya said...

happy bestday buat abg.. budak² ni biasalah kalau x buat tanya.. dah buat moody.. pulak ragamnya... tp sebenarnya dia malu tu walaupun sedara mara jer.. tu pun dah meriah...

tak sanggup nak tgk gambar² mkn² lagi² ada laksa huhuhuhuhu

nens cellection said...

mmg meriahh!!!..hehe

Cho Zila said...

bestnyer celebrate cam gitu akak suka... simple tapi menarik... anak2pun sukakan...

MommyJeeha said...

waahhh..meriahnye birthday dia..
jemput ke blog saya ye..http://mommyjeeha.blogspot.com/

Ratu Hatiku said...

Bestnya dia dpt mainan byk :)

mummy_ayu said...

seronok dia sambut buzzday..

Nafira usof said...

celebrate birthday untuk gembirakan hati anak kan~
simple pon tak pe.. janji ade kek..heheh

::NureeN:: said...

wahhh... sambutan yg simple n meriah.. dot byk plak fadiah best2...

NzA said...

hepi besday....walaupun simple ttp meriah...mesti abg arif seronok.

Iela Fazielah said...

seronoknyer... ieyna bl kat mana happy bday gmbar bola tu ek??? puas ila cari..rasa malas nak buat la,,,papepun...seronok smbut bday gini dgn family kan

Izan Ishak said...

comelnya kek abg arif. majlis yg simple dan yg pasti ada byk gambar utk kenangan abg bila dah besar nnti...

nieda said...

Happy birthday arif.,jadi anak soleh tau.. X jauh beza dgn humaira, bulan may ni

Imah Dinor said...

maaf xdtg ari tu...cadang nak tido dulu n g lps asar n trus g krj tp dah dik mat nak anta tapau dr sana smbng tido ja la..hu...xpa janji arif happy kn...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Simple tapi meriah..yang penting anak² happy...nampak kegembiraan di wajah Arif..^^