About

Tuesday, March 5, 2013

.: penuTup ceRita CCM :.

As salam..

penutup cerita mama pasal CCM (cuti cuti malaysia)
di Bukit Merah Laketown resort..
Alhamdulillah..puas hati rasanya bercuti di sini..
sebab banyak aktiviti dapat dibuat..
walau cuma 2D1N

okeh, sambung lagi, sakibaki gambar yang ada..
sambung... bermain air..
kami di waterpark, +- 1jam setengah je .. 
around 1130am.. dah naik..
nak checkout jam 12pm..










ok, tak puas sebenarnya kalau diikutkan hati..
tapi tak boleh berlama lagi..
nak checkout dan bertolak balik kampung halaman..huu~

dah get ready to balik..
sebelum tu, jalan2 cari apa yang boleh dibeli.. ^_^




singgah minum jap kt Bubbles ni.. nak claim voucher air minuman 3 tin tu..

mahai sket sini.. makanan tak sedap mana pun..hee~



kenangan ~ =P

sempat si abang arif, mengorder.. layan dia makan dulu..

last posing si abah anak beranak~

last posing mama anak beranak.. mau gerak balik dah..






sempat tu bergambar kat sini jugaak..hehe~

sekian~

8 comments:

mamaRIFQY said...

tak pernah sampai lagi kat sini.weekend baru ni pegi gambang jer

~aYu~ said...

seronoknya tgk pic2 ni..

Imah Dinor said...

bestnya si abah spoting jd juru gambar kn...cantik tmpt kat sana ...xsabar nak tgk mana lg tmpt yg d trjah cuti2 seminggu ari tu..

::NureeN:: said...

mmg puas la main aiq kali nih.. nureen wajib pegi lagi nih bila emir dh bleh jln sok :)

ct rahani said...

walaupun singkat jer tp percutian bersama keluarga mmg bermaknakan kak.. tgk gambar2 akak teringin nk ke sana jugak.. huhu..

adik hakeem pun kemain sonok mandi manda yer..

Nad MamaZN said...

Kak, ada fm bukit merah extra? Hehehe...

rohayu osman said...

mcm menarik tmpat ni...

Kenari Putih said...

sy n keluarga blm pernah smp kat bukit merah ni...mmg nampak best tgk pic2 ni..br ni sy n famili ada pi sunway lagoon, sy n hb fees rm90 masuk, anak 1st rm45 kot, utk bdk2 xle best mana sgt.. tp utk adult mmg best la..our next destination bukit merah e.. tp nx year la.. kalo ada budget maybe awal lagi =)