About

Wednesday, March 13, 2013

.: oLe-oLe uNtuk diRi senDiri :.

As salam..

Ole-ole untuk diri sendiri..
sepanjang bercuti 8 hari di musim cuti CNY lalu.. ^_^

batch - tempah masa di Bukit Merah, perak. RM10/pcs ^_^

as usual.. harus rembat FM..hehe~
ini masa ke ladang anggur, sik kedah.. FM dah habis stok..
keychain je ada..tapi semacam ada magnet jugak..
test tempek kat petiais..boleh la.. suka2x. ^_^


hasil persinggahan di Kuala Kangsar, rumah my kakak sulong..

frame kiut, boleh tempek tulisan..like3x.. letak gambar print guna kertas je ni..
FM tak ada pilihan, cuma ada 2,3 ketul macam ni..
rembat untuk diri sendiri jerla..


suka..suka.. ^_^

dan ini...

untuk kenangan diri sendiri..boleh la tu.. 

p/s masih berbaki FM @Bukit Merah.. ^_^

17 comments:

Ya ALya said...

ya ri tu pun g bukit merah banyak gak beli FM,tapi dah tukar2 dengan kwn2 yg lain...fm kuala kangsar tu xde balance ke....kikikiki

nens cellection said...

nens pon dh minat kumpul fm jgak..hehe..sume comel2..yg paling menarik anggur tu..hehe

Nad MamaZN said...

Nakkkk ^_^

Nafira usof said...

banyaknye koleksi FM baru..
cantek laaaaa~ kiut2

♥cikmOt♥ said...

adoii...naper tempek FM kat sini...tak leh nengok, sakit mata...hahaha

QA's ~ mamapapa said...

wahhh..byknya collection :))

Mama Vogue said...

Sangat suka labu sayong tuh..!!
Banyaknyer FM :)

Cho Zila said...

suka yang kuala kangsar boleh jadi frametu.. cutejer...

shark said...

cantik utk hiasan :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantik2 semuanya...^^

Aleyn said...

Suka kumpul fm gak...

chugie said...

Iena.. Cantik FM yg ada word KUALA KANGSAR TU..

mummy_ayu said...

wah..semua pun cantik2..i like!!!

wan nurul hezrina abd halim said...

SEMUA CUMIL

Imah Dinor said...

wow cantik...

Izan Ishak said...

wahhh.. makin bertambahlah koleksi FM eina ye. izan kan ada FM pun terpaksa simpan je sbb en suami tak suka tempek benda2 kat petiais tu....suka clean n clear saja.

ch@ said...

Wah byk nya...dh terpengaruh jgk ni...hahaaa. Bestla akak selalu berjalan.