About

Tuesday, March 26, 2013

.: MeNu paDa 17 mac Lalu :.

As salam..

mengabadikan menu majlis makan-makan meraikan majlis hari jadi abang arif pada 17 Mac lalu..
menu as usual la... hehe~
atas permintaan SIL, mama masak Laksa
ditambah menu request by en abah.. Bihun Sup Utara..

tu jerlah..
pencuci mulut..Koktail.. 
bahan utk koktail sedia ada kat rumah..main campak2 jerlah..hee~

belum complete sepenuhnya, si abah dah snap..

bihun sup tulang.. aik..mana kuah?..hee~

laksa utara ..lalala..

koktail..mangkuk terakhir.. si mama tukang perabih..hehe~
p/s next month besdaynya si abah pulak, herm..masak sendiri dah biasa kan..jom abah kita sambut sambil makan-makan kat luat.. ^_^..besday boy blanjer..ngeh2x..

10 comments:

JaSSNaNi said...

amboi amboi dia... sedapnya menu.. laksa cocktail bagai... sedap2 plak tu.. kuah laksa tu nampak so nyumyy.. pekatt

Nafira usof said...

terliur lah tengok laksa iena.. bila nak jemput zura makan laksa sekali? ahaks~

bab bezday boy belanja tuh memang best! heehhehe

Hanis Azla said...

salam lieyna..

amboi terernya masak.. telan liur akak tgk menu masakan awak.. mengancam betul..

Nad MamaZN said...

Setuju p/s tu! :)

Imah Dinor said...

sbnrnya nak pantang xmo mkn lg laksa sbb aina masih kecik tp apakn daya laksa utara mmg xleh tahan da...sedap2 menu2 suma...setuju sgt bln dpn b,day si ayah ngan si kakak gak...mkn2 d luat gak lah he....

NzA said...

nmpk menyelerakan......lapar la pulak....

nieda said...

Eina dan laksa mmg x dpt dipisahkan.. Mesti sedap

mummy_ayu said...

seronoknya makan2 reramai mcm nie..semalam opis Ayu pun buat potluck, Ayu & the gang sponsor ice cream jer..tapi tak snap2 pun..

.:mUnies:. said...

laksa mesti ade...teringin nk makan laksa buatan mama lina hhihi

Masya said...

sesekali makn kat luarlah kan abah setuju jer tu.. bestday boy mana boleh x setuju hahaha.. sediakan duit jer...