About

Friday, March 1, 2013

.: geT reaDy to WaterPark :.

As salam..
 
siap sedia ke Waterpark @BukitMerah Laketown Resort..
dibuka ikutkan jadual asal 10pagi..
tapi katanya 930am dah boleh get ready, beratur masuk..
 
kami ke sana..menghampiri jam 10 jugak..
si abang memang teruja lah bab main air ni..
awal betul dia berswimming suite..
sempat snap dalam bilik..hee~
sebelum keluar, siap berkemas dulu
nanti balik boleh jimatkan masa, nak bersiap untuk checkout..
swimming suite baru..sbb yang lama, dh muat ke adik.. sedondon jugak dgn adik..yeaa..

adik pakai baju abang...sedikit longgar, sbb belikan utk si abang, masa umurnya nak 2 tahun kot..

get ready..suka la tu...

orang belum ramai.. boleh posing sat.. =P




singgah belikan 'spek selam' tuk arif.. ^_^

dah sampai... sangatlah teruja..
mak pak pun teruja jugak...hehe~



 
jadilah pic intro dulu..
memang happening kami bermain air..
next week la sambung... ^_^
 
p/s selamat berhujung minggu....

7 comments:

sue zainun said...

berapa ek harga tiket?dr dulu dok plan2 nak gi tp selalu jer xjadi..hukhuk..alaa comeynye sedondon gitu..

~aYu~ said...

wah bestnya nak bermandi-manda ni..

Nafira usof said...

ini lah part paling sonok~
main air!!
bestnye~

ct rahani said...

anak2 klu jumpa air mmg x mo kuar la jawabnya.. hehe.. comel je sedondon swimming suit tuh.. :)

ADEEYA said...

Have a good weekend mamalieyna ! :D

Ibu Lala said...

Kitaorng klw pg bkt merah ni mandi je kejenye.

Imah Dinor said...

berendam mmg best...ayip sedondon ngan akeem ye..