About

Friday, March 15, 2013

.: eSok, 16 maC : happy beSday to AriF haiDar ! :.

As salam..
in advance wishes...
esok, takut tak sempat dah nak online..
dijangka PIL akan datang..
ada jemputan kahwen esok..
^_^
esok..
16hb Mac 2013.. genap usia bujangan mama, Arif Haidar..
4 tahun !
sekejap sangat masa berlalu.. pantas!
in advance..
Happy Birthday abang arif cayang !
be a good boy & good brother tau..
tahun ni, tak ada celebration yang beriya..
cuma, kebetulan PIL datang..boleh la kalau nak potong2x kek..
harap abang arif akan happy jugak.. ^_^
As usual, tempek2x wajah birthday boy dan teman gaduh dia..
adik akeem la.. siapa lagi..hehe~



si adik, yang boleh tahan kuat mengacau si abang..
kadang kena marah jugak dengan si abang
si abang yang garang..
garang tapi kuat merajuk..
tapi dalam garang, sayang sangat kat adik.. ^_^




'Dia.. suka bermain bola..
Hari-hari dia main bola... '
(baca dalam nada macam citer P Ramlee tu ye..hehe)



HappY 4th biRtHdaY  MuhaMmaD aRif HaiDar !

Moga menjadi anak yang soleh..
Aminnnn....


21 comments:

Ibu Lala said...

Happy bday abg arif. Moga menjadi anak yg soleh.

*azni* said...

happy besday abg arif..semoga menjadi anak yang membahagiakan ibu bapa..

♥cikmOt♥ said...

hepi besday arif...tak sangka makcik, rupanya arif sebaya ngan irfan la anak makcik tu...besday dia plak 20 mac ni...

ucapan acik moga arif membesar menjadi anak yang soleh, abang yang baik dan anak yang taat pada ibu dan bapa arif ye...

sok dah besar jangan lupa baca blog mama ni...

wan nurul hezrina abd halim said...

lah..ini betul2 sambut besday sekali ngan mama nya.bulan march juga yea=)hehe..hb besday abang long

Masya said...

selamat hari lahir arif.. moga membesar bagaikan juara.. dan contoh buat adik²...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy b'day in advance abg Long....moga menjadi anak yg soleh & cemerlang dunia akhirat....

Ada gaya jadi pemain bola tu.. :)

Nad MamaZN said...

Hepi bday abg long arif!

zulhilmi tempoyak said...

selamat hari hari di hari lahir ye arif haidar..

smoga jadi anak yg berbakti kpd ibu bapa.. :D

nens cellection said...

hepi besday yg ke 4 abg haidar..be a gud boy ye!

Izan Ishak said...

happy birthday ye abg arif!

dah ada gaya nak jadi pemain bolasepak tu. comel sangat.

Salina@IbuAqil said...

Selamat hari lahir abang..
Moga menjadi anak yg berjaya dunia akhirat..
HambaNYA yg taat..
Abang yg terbaik.. ;)
Semoga diberkati dunia & akhirat..
Aminnnnnnnnnn!!
Happy weekend & TC yer.. ;D

Imah Dinor said...

happy bday arif...mnjang krj mlm minggu ni...xpat nak join sama...

Nafira usof said...

Happy Becoming Birthday abang Arif~

moga jadik anak yang soleh~
makin besar makin ensem.. si adik pon sama~

Orked said...

Selamat hari lahir arif

maria firdz said...

happy birthday... ^_^

de talent pemain bola sepak nih... :)

LYAfrina said...

haha.. comel muka si adik tu..seriusnyer...

happy birthday eina.. lya doakan moga eina sentiasa bahagia bersama family tsyg & dimurahkan rezeki dlm kerjaya, hidup dll.

ADEEYA said...

Happy 4th birthday Arif. May God bless you! :D

Ena said...

epi besday hensem boy harif haidar.. MOga jadi anak yg soleh ye sayang..

miezaniera said...

wahh ada gaya pemain bola pro... mesti ramai peminat nnti ni hehehe

~Siti Hajar~ said...

Hpy Bday Abg Long, Sga trs mbesar bagai juara...

** Mama plz kasi alamat baru,Danish nk kasi something kat geng dia..

ch@ said...

Happy birthday arif haidar. Mcm2 gaya posing ye. Hakeem pun, xnk kalah tu. Comel. Smg terus sht dn mmbesar bagai juara.